Anmeldelse af Logitech X300
8our score

Logitech x300

I denne omgang anmelder vi en højtaler, som kommer i en mere pikant farve, end hvad vi er vand til. Vi har ledt efter en højttaler, der er let at have med rundt omkring, men udbuddet og prisen på markedet, har ikke tidligere være tilfredsstillende. Da de fleste allerede har investeret i gode trådløse højtalere til hjemmet, så venter man ofte længere med, at købe den transportable rejseudgave.

Pakken indeholder

  • Logitech X300
  • USB oplader

Tekniske specifikationer

  • Bluetooth: A2DP, med en rækkevidde på næsten 10 meter
  • Opkald: Bluetooth-Hands-Free Profil (HFP1.6)
  • Batteri: 4-5 timer
  • Størrelse: 7.1 cm x 15.2 cm x 6.9 cm
  • Vægt: 335g

 Kvaliteten og det (pinke) design

Vi kan lige så godt snakke om det mest åbenlyse først – højttaleren er meget pink. Ifølge Logitech’s hjemmeside skulle farven være rød. Hmm, okay. Måske i et mørkere rum. Logitechs x300 transportable trådløse stereo højttaler findes også i andre farver som f.ek. sort (med gyldenbrunt net), blå og lilla.

Forsiden og siderne er dækket af et net der mest af alt ligner noget, der er lavet i plastic. Nettet er dog solidt, og vi kunne ikke få ødelagt det ved almindelig brug.

Custom_format_X300_BTY6_Black

Når højttaleren er placeret på en flade, er den vippet let op ad hvilket giver en bedre lyd. Højttaleren har god lyd på begge sider, hvilket giver mulighed for at placere den stående også.

På toppen, bagsiden og undersiden af højttaleren er der gummibelægning der har tekstur, hvilket gør, at højttaleren ikke skøjter rundt til trods for højt musik ved max volumen. Dette gummi kan give en discount følelse, men efter længere tid på farten, så vil dette blive en fordel.

En anden detalje er power-knappen som forefindes bagsiden. Lige under power-knappen er der en status diode der fortæller, om enheden er klar til parring, om den er parret, om den lader op eller om den er fuldt opladet. Audio-in porten og mini-usb porten til ladning er på nederste højre side.

I toppen af højttaleren er volumen knappen og ligeledes er Bluetooth knappen, som anvendes til at parre højttaleren med andre enheder plus til at modtage telefonopkald. Mikrofonen, som samarbejder med højttalertelefonen er ligeledes ved siden af Bluetooth knappen. Når alt kommer til alt kan jeg egentlig godt lide højttaleren. Den virker til at være godt lavet og ikke skrøbelig, som andre små højttalere.

Sådan skal du anvende højtaleren

Første gang du tænder højttaleren bliver lyset blåt, hvilket indikerer at den ikke lader og rød når den lader, plus at den er klar til at blive parret. For alle andre parringer skal du holde Bluetooth knappen nede i tre sekunder, hvorefter den laver en lille hurtig lyd og diodelyset blinker langsomt for at indikerer, at den er klar til parring med en anden enhed.

Det er nemt at parre højtaleren med din computer eller telefon, hvilket er her at højtaleren bliver anvendelig. Vi har ikke på nogle enheder oplevet fald i lydkvalitet indenfor rimelig afstand. Hvis første du anvender denne højtaler til rejser, hvor du nyder musik, film eller andet på hotellet eller stranden, så vil straks blive overrasket over kvaliteten. Højtaleren kan ikke erstatte dine trådløse højtalere i hjemmet, men kan sagtens blive en sædvanlig rejsepartner. Vi giver karateren 8.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?