Anmeldelse af Zinken
7our score

Med så ufattelig mange virksomheder som producere hovedtelefoner, er det ofte vanskeligt at finde det rigtige par. Vi har tidligere kigget på et par stykker, og forsætter nu med at hjælpe dig igennem mulighederne.

Har du en DJ gemt i maven, eller ønsker at hører musikken som en ægte DJ, så skal du gå efter et par hovedtelefoner med masser af bas, men samtidig en smule stil for at tiltrække opmærksomheden. Vi kigger på kvaliteten af modellen Zinken fra Urbanears, med en pris på 699 kr.

Design og byggekvalitet

Snarere end at vælge et skørt mønster eller en smart tekstur, har man med modellen Zinken valgt et langt mere afslappende design. Designet består af en mat plast overflade, som formentlig vil opdele folk i to grupper. Men vi er begejstret for det afslappede design. Zinken kommer i flere farver, som alle har den matte overflade. Nogle af de vilde farver tæller f.eks. rød, orange og grøn. Zinken giver dig herved masser af muligheder for, at tilpasse til din personlige stil.

Ørepuderne er temmelig store og var næsten i stand til at sidde omkring ørerne, selv om de ikke er 100% overear hovedtelefoner. Ørepuderne sluttes til hovedbøjlen via en kraftig metalstæng. Hovedtelefonerne drejes også til siden for, at kunne bruges på det ene øre, som DJs har tendens til at gøre. Hovedbøjlen selv er af en anstændig størrelse, og byggekvaliteten er i orden, hvilket dog kan skabe problemer for visse mennesker, da det vil tage længere tid at tilpasse hovedstørrelsen. Slutligt er der en blød polstring på indersiden, som hjælper dem med at sidde behageligt.

Byggekvaliteten synes rimelig fornuftig, og transport i tasken ville formentlig ikke kunne skade hovedtelefonerne. Desværre var vi dog ude for, at polstreringen løsnede sig fra metalstangen, hvilket selvfølgelig ødelage det overordnede look, men som sådan sagtens kunne fikses igen.

Selve ørepuderne kan foldes sammen, således at selve enheden fylder mindre når denne skal transporteres.

 ZinkenKabler og tilbehør

Kablet er en afgørende del af Zinken, da det giver dig mulighed for, at gøre et par smarte tricks. Selve kablet er nemlig aftageligt, hvilket betyder, at du kan erstatte det, hvis du ved et uheld ødelægger dette, udover at nedpakningen er endnu nemmere. Selve kablet har fået en sammenrullet sektion, der giver dig en vis frihed til at bevæge dig væk fra din lydkilde, uden at sende denne mod jorden. Det perfekte ved brugen af den sammenrullet del af kablet er, at du får funktionsdygtigheden af det lange kabel, men ikke besværet med det lange kabel.

Zinken

Kablet indeholder et standard 3,5 mm jack stik, som passer til din iPod eller telefon og på den anden er en 6.3mm jack stik, der sættes i din hovedtelefons ene ende. På kablet er der endvidere en pla/pause knap, som er funktionsdygtig med Apple produkter.

Lydkvaliteten

Urbanears  har designet disse hovedtelefoner med amatør DJ’en i tankerne, så vi forventede en voldsom bas fra dem, og det er præcis hvad vi fik.

Den overordnede tone er varm og fuld af low-end, som vil passe dem der oftest lytter til elektronisk musik. Run With The Wolves (Prodigy) blev behandlet godt, med kraftfulde og klare niveauer igennem hele nummeret. Bassen kunne endvidere klare det tunge beat, uden at tonerne blev forenet.

Zinken er særligt fokuseret omkring low og mid toner, hvilket passer godt til det DJ segment som de er produceret til. Hvis du kun har planer om at bruge dine hovedtelefoner til musik med bastung beats, vil de være anstændige hovedtelefoner. Men hvis du også håber at nyde klassisk, akustisk eller folkemusik, så skal du kigge andetsteds.

Den store konklusion

Urbanears hovedtelefoner Zinken tilbyder komfort og praktiske funktioner, med en både hipster og luksuøs stil over sig. Amatør DJs – eller i det mindste dem af jer, hvis musik smag er indenfor den elektroniske genrer – vil sætte pris på den store bas. Zinken er ikke i den billige ende, men hvis du er ude efter bas og stil, så er de et kig værd. Tjek Soundwear for andre modeller.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?