Anmeldelse: Boombotix BoomBot2
0our score

Boombotix BoomBot2

Den ser måske lidt underlig og spøjs ud, men lad dig ikke narre. Denne lille højtaler er både robust, vandafvisende og lyden er fantastisk!

Boombotix BoomBot2 (BBB2) ligner mest af alt en krydsning mellem en alien og en blæksprutte, men det er rent faktisk en meget robust, transportabel højtaler. Når den først er sat op til Bluetooth – som kan være lidt tricky for selv en garvet bruger – så bliver man positivt overrasket over kvaliteten og volumen af den lyd som den lille højtaler kan producere. Selv når man skruer volumen helt op så er lyden god, og højtaleren har også en god bas som kan høres. Denne højtaler, som er i mono, er bestemt ikke den bedste lydoplevelse på markedet, men lyden er klar, høj og velafbalanceret.

Boombotix BoomBot2

Vi var også meget imponerede over BBB2’s feature, kaldet SoundHub, som gør at højtalerens 3,5mm port bliver til en udgang når man er forbundet til Bluetooth. Det betyder at du kan forbinde enhver anden højtaler med et 3,5mm kabel til BBB2 og afspille musik samtidigt gennem denne. Med højtaleren medfølger et smart optrækkeligt kabel.

BBB2 er vandafvisende og har en batterilevetid på op til otte timer og den har også en indbygget holder, så du kan have den med på farten. Der er også en medfølgende rem, så den kan sidde sikkert på cyklen, så du kan bruge den på farten – hvilket også advarer dine medbilister og gående om, at du kommer kørende.

Den ser måske en smule fjollet ud, men det er simpelthen den perfekte transportable højtaler til den aktive hipster i dit liv.

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?