Anmeldelse: JBL Charge
7our score

Anmeldelse: JBL Charge

Den nye JBL Charge trådløse højtaler bliver en tilføjelse til en lang række imponerende højtalere. For ikke lang tid siden var vi lidt forelskede i deres £100 JBL Flip som har et attraktivt udseende og en livlig lyd. Spørgsmålet er så om den lidt større – og dyrere – Charge leve op til vores høje forventninger? Læs med her og find ud af det.

JBL Charge – lydkvalitet

Det er en slagkraftig og energisk lyd, som er kendetegnet ved alle JBL’s produkter, men det er samtidig også en grov og barsk lyd. Det er højest sandsynligt det første du lægger mærke til, og det er ikke noget der går væk, uanset hvor længe du har haft højtaleren. Det var lidt en overraskelse at lyden ikke var i top, og også en skuffelse at JBL ikke har gennemtænkt denne højtaler som deres andre produkter.

Der er dog stadig meget at være begejstret for, og store muligheder med både rytmen og detaljerne i lyden. Det er en tæt og klar lyd-oplevelse kan får gennem højtaleren: kanten af tonerne er klare, vokaler er direkte, og den kan spille relativt højt. På trods af en letvægts-bas, så gør den alligevel indtryk.

JBL Charge

JBL Charge: Features og kvalitet

Den bedste feature som JBL Charge er i besiddelse af er USB-porten som kan bruges til at oplade højtaleren med. Det kan også give dine andre enheder noget strøm hvis du er på farten og batteriet er ved at gå død – du skal bare huske at have USB-kablet med når du er på tur. Og du skal ikke bekymre dig om at højtaleren løber tør for strøm, for den kan holde i godt 12 timer.

Charge ser lidt ud som en forstørret lommelygte, men den er bygget både kompakt og robust som gør det meget nemt at have med, også udenfor. Det er også muligt at lege lidt med placeringen af den. Hvis du placerer den horisontalt på højtalerens gummi-støtte gør det at den får en lille nedadvendende vinkel, som gør at lyden vil slå mod den overflade som den er placeret på. Det virker som om at lyden mister lidt samhørighed på denne måde, så vi vil helst bruge den vertikalt, hvor lyden er lidt mere åben.

Udover det, så er Charge meget simpelt opbygget, med Bluetooth-streaming og et 3,5 mm input-stik. Den er meget nem at bruge, hvor tænd/sluk og volumen er de eneste knapper du skal have styr på. Du kan ydermere også vælge mellem fire farver: grå, grøn, blå, eller skygge (den har sort i stedet for hvid på billederne ovenfor).

Alt i alt er JBL Charge en rimelig god transportabel højtaler. Prisen gør at den er mere konkurrencedygtig end nogle af dens rivaler. Den lidt barske lyd kan være svært for nogle at komme over, men der er mange andre ting at være glade for ved Charge og den er helt sikkert et lyt værd.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?