Fitbit Zip anmeldelse
6our score

Fitbit Zip anmeldelse

Så er Fitbit tilgængelig i butikkerne til den aktive træner. Her kan du komme i form med denne simple bluetooth aktivitets tracker, som synkroniserer sig med pc’er, Mac, Iphones, Ipads og nogle udvalgte Android enheder.

Fitbit Zip alleSiden den første Zip blev lanceret, er der kommet mange nye aktivitets trackers til. Der er dog endnu ikke nogen så billig som Zip. Nu kan man købe den for 300 kr., som nok er en smule dyrere end andre almindelige skridttællere, men dog 900 kr. billigere end den store populære Nike FuelBand SE. Endnu et plus for Zip er, at den er kompatibel med flere enheder en nogensinde. Den er endda også med Android, hvilket ofte kan være en ulempe for Android brugere, da det meste gadget-udstyr og programmer bliver lavet til Apple-enheder.

Fitbit Zip er en trådløs aktivitets tracker, som synkroniserer dine skridt sammen med din kalorieforbrænding og den sammenlagte distance til den forbundne pc, Mac, Ipad, Iphone eller Android enhed. Det eneste, der skal holde skridttælleren i gang, er dig og et billigt mønt batteri, der kan vare i flere måneder. Så er man fri for at skal skifte batterier på den hver dag eller flere gange på en måned. Her kan man se sine fremskridt på LCD skærmen på Fitbit Zip, så man ikke nødvendigvis skal have synkroniseret den til en større enhed. Fitbit Zip prøver ligeledes at skille sig ud fra de andre, ved at eksistere i mange forskellige farver og have en klips på, så den kan sættes på tøjet eller bare puttes i lommen. Det skal være nemt at have den med på turen, og dette har Fitbit Zip sørget for med små detaljer.

I slutningen af hver uge er der en oversigt over din uges træning. Så hvis der er andre af vennerne, der har en Fitbit, kan man måle og håne sine venner i app’en. Hvilket altid er en lille bonus, hvis man er et konkurrence menneske. Men Fitbit er dog også til helt almindelig træning og hverdagsaktiviteter såsom strygning, havearbejde til fældning af træer. Her vil dine skridt dog ikke stige, men det antal kalorier du forbrænder opvejes mod de eventuelle måltider, som man kan tilføje i sin mad-dagbog.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?