Gear4 Angry Birds højtaler – produkt anmeldese
7our score

Angry Birds højtaler

Jeg tror ikke, dette produkt har brug for meget af en indledning, medmindre du har levet under en sten det forløbne år eller. En Angry Birds højtaler taler for sig selv. Angry Birds er blevet en stor succes og har affødt flere linjer af tilbehør og i dag har jeg en af ​​de mere nyttige dem, nemlig en ‘angry birds højtaler’, i det mindste jeg tror, ​​den er mere nyttigt. Læs herunder vores anmeldelse af angry birds højtaleren. I dag har jeg fået mulighed for at anmelde Gear4’s Angry Birds højtaler. Da denne højtaler ikke som mange andre højtaler anmeldelser vi fortager , har fokus på lyd, vil der i denne anmeldelse være meget fokus på selve designet af højtaleren, da denne er den største grund til at erhverve sig sådanne en højtaler.

angry birds

Boksen hvori Angry Birds højtaleren kommer

højtaleren kommer i forskellige versioner, og jeg har den røde fugl, som kan bruges med enhver enhed, der har et standard 3,5 mm lydstik.  Allerede ved ankomst får man sig et godt grin, da boksen er lavet til, at ligne et træ skibsfart kasse med et vindue på forsiden, som viser ’The Red Bird’. Vinduet har et mønster, som får tankerne hen på et hønsenet.

Da jeg først så højtalerne troede jeg de var små, men denne højtaler er enorme, ift. andre højtalere lavet på baggrund af spil, tegneserier mv. Når du åbner kassen vil du blive mødt med vejledningen i at bruge højttaleren og for udpakning af Red Bird, vil du også bemærke en male til male lydkabel.

Inkluderet er hvad du måske overveje en dock enhed, men det er virkelig et stativ til din telefon eller MP3-afspiller. Den følger Angry Birds tema og ligner træ. På forsiden er en del, der ligner brudt træ, der stikker op for at holde din enhed på plads, endvidere en gummiliste for at holde enheden fra at glide.

Fuglen er plast og har ligesom det klassiske spil, et meget surt ansigtsudtryk. Højtaleren er tungere en forventet og den føles solidt og lavet i plast af ordentlig kvalitet. Højtaleren har to mid-range højtalere samt en subwoofer. På bagsiden finder du kontrolpanelet, med en drejeknap for bas, en afbryderknap, strømstikket, lydindgangsstik og lydstyrkeknappen.

Specifikationer:

Gear4 Angry Birds Speaker – Red Bird

Kærlighed Angry Birds? Færdiggør din Angry Birds samling med denne officielle røde fugl højttaler fra Gear4. Kompatibel med enhver enhed med et 3,5 mm stik.

The Red Bird højtaler er universel kompatibilitet med enhver enhed med et 3,5 mm jackstik, hvilket betyder at du kan bruge den med din telefon, laptop, PC og endda tablet. Højttaleren er også bærbar betyder at du kan tage Angry Birds højtaleren med dig overalt.

Leveres komplet med en holder til din afspilningsenhed. Leveres også med et universelt stativ til din medieenhed, såsom telefon, musikafspiller eller tablet.

Gear4 har licens til at producere de officielle Angry Birds højtalere, hvilket har resulteret i at højtalerne er lavet af de bedste materialer og oser af kvalitet.

Pris: 450-550 kr.

Test

forskellige angry birds højtalere

Angry Birds højtalerne fås som alle figurende i Angry Birds spiller

Testen af enheden blev udført med HTC Titan, iPhone 5, iPad 2 samt Zune HD. Allerede ved opstart opstår de første mindre problemer, da enheden kun kan benyttes ved brugen af jackstik – dvs. ingen trådløs afspilning via bluetooth, airplay eller lignende teknologi. Du er nødsaget til at tilslutte enheden via jackstik. Ved tilslutningen af højtalere bemærkede jeg den første rigtige fejl, strømkablet er meget kort. Ledningen skulle efter min mening være meget længere, mindst dobbelt.Zune har sin lydforbindelse på bunden, så enheden måtte sidde sidelæns på stativet.Efterfølgende blev en større enhed benyttet, nemlig en HTC Titan, med lydudgang i toppen, hvilket medførte at telefonen kunne benytte stativet perfekt. Både iPhone 5 og iPad 2 passer også til stativet.

Lyden er meget god, og taget enhedens pris og størrelse i betragtning en god gennemtrængende lyd. Lyden bliver lidt forvrænget ved fuld volumen, som ventet med en højtaler på dette niveau, men du behøver kun at sænke basniveauet en smule – hvilket er hvor denne enhed forbavser, nemlig med sin bas funktion, som er rigtig god. Der er en masse af bas i fuglen (det lyder underligt), og kunne skabe en vibrerende effekt i mit skrivebord.

Konklusion:

Den vred fugl fra Angry Bird er en højtaler man skal overveje en ekstra gang. Men er den det værd? jeg må sige ja, især hvis du er en Angry Birds fan. Højtaleren henvender sig til såvel børn som voksne. The Red Bird Angry Bird højttaler har et flot design samt en god bygningskonstruktion, hvilket helt retfærdiggør prisen på produktet. Lyden er acceptabel og bliver kun bedre af den gode bas funktion. Det eneste problem jeg kom på tværs af, var strømkablet, som vil volde problemer for visse mennesker.

Fordele:

  • Virker med enhver enhed med standard lydstik
  • Meget højt + acceptabel klang
  • Leveres med adaptere til verden brug
  • Bas funktion

Ulemper:

  • Strømkabel

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?