Jawbone Big Jambox Review
8our score

Jawbone Big Jambox Review

Introduktion

Ud fra navnet Bog Jambox, ville man forvente at størrelsen på dette produkt er stor. Markedsføringens hensigten på denne indpakning er, at få dig til at tro, at du kan bære dette produkt på skulderen, som den massive 80’s beatbox. I betragtningen af indpakningens størrelse, så det du ser, når du pakker pakken op er en overraskelse. Med Dalles tilbage på Tv’et, er der en mulighed for, at dette firkantede Jawbones’s big Jambox har en chance på markedet.

Ikke desto mindre, kan dette veludformet og flot design speaker nemt tages med ud til parken, på stranden, din have – hvor som helst, og alligevel give den samme lydstyrke som det var i 1980’erne modstykke.

Jawbone Big JamboxVigtige funktioner

  • Batterilevetid: Op til 15 timer.
  • Mål: 256 x 80 x 93 mm, 1.27 kg.
  • Prisen:1.600-2.000
  • Stemme kontrol
  • Kan bruges som Bluetooth speakerphone
  • Android app

Jawbone Big Jambox: Konstruktion

Designen bag Jawbone Big Jambox er temmelig diskret designer – alle dem som allerede er egen af den lille Jambox kender til dette firkantede og  aflange form – og ja vi kan godt lide dens enkelhed.

Den hvide model, er pakket ind en bølgede, sekskantede mønstrede metal skind. Dem som vælger den grå udgave, får det samme mønster, mens den røde Big Jambox er udstyret med en meget attraktive prikket mønster.

Det lige gyldigt hvilket mønster du hælder mest til, de har alle sammen de samme dimensioner og funktioner. De ligner de ikoner som findes på en PlayStation gamepad dvs. at det giver dig mulighed for at holde pause, play, skip din musik, justere på volumen og besvare opkald, der kommer med den forbundet telefon.

Hvor meget vejer Big Jambox så? Med en vægt på 1.27 kg. vejer den lige som meget som din håndtaske. The Big Jambox måles til at være 256 x 80 x 93 mm, som du kan fornemme, kan du med ingen problemer have den i din hulehånd.

Jawbone Big Jamboc: Forbindelse-teknologi

The Big Jambox ligner meget en IPod dock – det eneste som den mangler er den sædvanlige Apple-stik.

Afspilningen bliver håndteres enten ved 3,5 mm port eller via en trådløs forbindelse via Bluetooth. Detaljerne er oppe på otte enheder og kan lagres i Big Jambox, desuden kan to af dem forbindes til højttaleren på én gang.

Vær opmærksom på, at det arbejde over større afstand. Hvis du er udenfor uden nogen mellemliggende vægge og væk har højtalen, kan du risikere at have en telefonsamtale med en fra din fest. (Se: Andre funktioner)

Forbindelsespunktet til opladeren og en microUSB port. På visse højtalere er disse udskiftet, så det bliver en interne batteri som skal oplades via USB-forbindelsen.

Der findes ikke på nogen som helst tidspunkter, hvor Jawbone Jambox kun kan bruges USB-forbindelse til en softwareopdateringer og app-downloads. Denne oplader skal kun bruges når speakeren skal holde længere tid end 15 timers batterilevetid.

Jawbone Big Jambow: Lydkvalitet

”Mortal Kombar: Legacy Jax, Sonya and Kano (part 1).” Det er det første vi søger efter på Youtube, når vi får Nokia Lumia 900, og vi bliver aldrig skuffet.

Dialogen, baggrunds fabrik støjen, musikken og eksplosioner, det en af ​​vores foretrukne web-videoer genklang ud fra Big Jambox. Selvom den ikke har en indbygget subwoofer, vil du ikke kunne vide det, på grund af den dybde af bas.

Alt i alt, giver Jawbone Big Jambow en levende og fyldig lyd, uanset om du streamer musikken eller spiller traileren til Hobitten.

Hvis du forbinder din Jambow til en online downloadservice på Jawbone.com/mytalk kan du også installere LiveAudio. BACCH 3D lydteknologien får det til at virke, at du hører lyden ”live på scenen”. Dette virker kun når den er tilsluttet trådløst via Bluetooth, så du kan ikke få den samme effekt, hvis du bruger 3,5 mm jack.

I praksis leverer den et lidt diffust lyd, med en reduceret maksimal lydstyrke. Effekten fungerer sådan, at den for musikken til at virke mere æteriske, men vi er ivrige efter at få de sprøde toner bliver produceret i almindelig tilstand.

I starten var vi bekymret for, at LiveAudio kun kan tændes og slukkes ved at forbinde Jambow til computeren og logge på software og derefter ændre på settings. Men den kan nemt skifte mellem de to funktioner ved at holde plusset og minus volumenknappen nede, som sidder på toppen af Jambow.

Jawbone Big Jambox

Jawbone Big Jambox: Andre funktioner

Opkald kan besvares ved at trykke på knappen ”J” som sidder oven på højttaleren. Den indbygget mikrofon lader dig nyde en håndfri opkald ved hjælp af en software som Skype og FaceTime. Samtaler der føres gennem højttaleren er klart og tydeligt, i hvert ende af røret. Uanset hvilke omgivelse du befinder dig  i, vil den anden person på den anden side af røret stadig opleve den fantastiske  effekt.

Tilslutning til Jawbone’s MyTALK hjemmeside giver dig også mulighed for, at downloade apps og opdateringer til Big Jambox. Dette omfatter LiveAudio software vi nævnte i afsnittet ovenfor.

Med app’en har du mulighed for at skifte stemme på din Jawbone, det gælder også hvis du vil skifte til et andet sprog såsom fransk, japansk eller spansk (vi gik efter en ultra-nørde klassisk spillestemme) Du kan også administrere dine indstillinger og navngive dine enheder når den er tilsluttet.

En Android app – kaldes Jawbone Companion – kan også håndtere en lang række af mobilindstillinger, f.eks. kan du høre kalenderbeskeder og se en Jambox batterimåler, der vises på din telefon mm.

Jawbone Big Jambox: Pris og bedømmelse

Hvor meget vil en flot speaker med en god lydeffekt koste? Blot £259.99.

Det virker måske meget, men det er på samme niveau som Boses Soundlink Wirelwss Mobile speaker, som sælges til en pris på 1.600-2000 kr. Desværre med Bose enhed, er der en mangel på de ekstra funktioner.

Da Big Jambox er designet til at være en bærbar lydsystem, får du en bæretaske og ekstra standard opladningstik til udlandet. Alt hvad du får i kassen er en oplader, USB-kabel og 3,5 mm tilslutning bly.

En natty-looking bæretaske til Big Jambox eksisterer, men det bliver solgt separat, med en pris på $50 på den amerikanske hjemmeside (og ingen noteringer endnu på det engelsks website).

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?