Pioneer A3 trådløs højttaler
7,5our score

Pioneer A3 trådløs højttaler

Fleksible Streaming, men kun nogenlunde lyd. Modellen A3 XW-SMA3-K er Pioneers nye trådløse AirPlay højttaler. Det er en meget interessant højtaler, der har tre AirPlay-enheder inklusiv en subwoofer.

Den trådløse højtaler giver dig mulighed for at streame lyd fra iTunes og iOS-enheder via AirPlay direkte fra din telefon. Fleksibilitet og design er vigtige karakteristika for højtaleren, da der findes mange andre trådløse højttalere, som er billigere.

Installation

Installationen er ikke decideret kompliceret, men giver et par udfordringer. Du trykker på en netværksknap og opretter forbindelse til enheden fra computeren ved at skrive en IP-adresse og følge vejledningen på skærmen. Du kan også tilslutte direkte fra telefonen via Wi-Fi Direct. Hvis du ejer en iOS-enhed, kan du også tilslutte via USB ved at holde lydstyrkeknappen og netværksknappen nede på samme tid.

Wi-Fi funktionen er ikke nogen dårlig ting. Du trykker på knappen Netværk og derefter på WPA-knappen på din router for at oprette forbindelsen sikkert.

Når du har foretaget indstillingerne, er det nemt at spille musik på højtaleren. Du åbner musik-appen på din iOS-enhed, trykker på AirPlay-ikonet og vælger derefter A3. Når du har gjort det, kan du streame lyd fra enhver iOS app. Hvis du ejer en HTC telefon, kan du også tilslutte med HTC Connect, som er en DLNA variant.

Ligesom med de fleste andre AirPlay højtalere, er der ikke noget LCD-display til at hjælpe dig med at konfigurere eller spille musik.

Design og funktioner

A3 er designet til stranden og har en vandafvisende overflade. Den har samtidig et batteri, der skal oplades og en opladning varer omkring 4-6 timer. Du kan også oprette forbindelse til AirPlay højttaleren, hvis du er på farten og væk fra et Wi-Fi-netværk. Her kommer Wi-Fi Direct ind i billeder, som giver mulighed for at oprette forbindelse til højttaleren via en ad hoc Wi-Fi forbindelse mellem de to enheder, hvilket ikke kræver nogen router.

Batteriet, coveret og Wi-Fi funktionen gør højtaleren perfekt som en boombox til at tage med på farten. Der er et håndtag formet ind i ryggen, og det er lille nok til at bære med den ene hånd.

Højtaleren har 3-tommer basenheder og dobbelte 10-watts forstærkere, som er store nok til at give en dunkende bas. Resten af ​​lyden, som modsvares af en 1-tommer diskant, er fin nok, men ikke noget at skrive hjem om. En ulempe ved højtaleren er den overdrevne opstartstid, som varer i 30-40 sekunder.

Pioneer tilbyder også ControlApp, som er et nyttigt værktøj til at skabe en trådløs streaming afspilningsliste og til at styre lydstyrken. Lyden er ikke audiophile kvalitet, så jeg ikke ville anbefale denne ene som din primære enhed til at høre musik på. Dog er den meget fleksibel og nem at transportere rundt omkring, fx til stranden.

Kort og godt

GODT: Masser af muligheder for trådløs streaming, herunder AirPlay, DLNA og en direkte forbindelse fra højttaler til telefon. Afspiller Pandora uden en computer eller telefon til stede. Seks-timers batteri og robust design gør den perfekt til stranden.

DÅRLIGT: Forvrængning af lyden opstår hurtigere end det burde. For dyr. Overvej billigere transportable højttalere, som har en bedre lyd. Kompleks og overflødig brugsanvisning.

Skrevet af Søren O.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?