De alternative guides til elektronik på nettet

Det er ikke altid lige nemt, når man skal finde det helt rigtige elektronik på nettet. Vi vil alle sammen gerne undgå at falde for en rigtig god produkttekst, for så at få fingrene i et produkt der er langt fra vores forventninger.

Så hvad skal man lige se efter, andet end produktteksten?

Det er noget helt andet hvis en bekendt anbefaler et produkt. I hvert fald hvis du har tiltro til ham/hende. Det er ligeledes også noget andet hvis du har haft produktet foran dig fysisk, hvor du har set og mærket det.

Men i dag er det bare ikke lige så let …

Flere og flere webshops dukker op, hvor priserne er knivskarpe. Det udfordre os, da vi typisk også er for nærige til at betale 30% mere ved at købe noget lignende nede i byen, som hvis vi købte det på nettet.

Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside der er skabt til at anmelde virksomheder, som privatperson. Denne side er med til at validere hjemmesider, da der i en årgang var rigtig mange falske hjemmesider, der skrev noget med småt som ingen læste, og som gjorde at de havde tilladelse til at hæve en stor sum penge hver måned fra folk.

Eksempel:

En hjemmeside tilbød 96% rabat på en kaffemaskine. Når personen så betalte for kaffemaskinen og ikke læste betingelserne for købet, så havde personen sagt ja til at betale 500,- DKK hver måned i 10 måneder (eller noget i den dur).

Her kommer Trustpilot ind i billedet. For at se hvad andre mennesker har oplevet med den enkelte virksomhed/webshop.

Men hvad har Trustpilot med enkelte produkter at gøre?

Trustpilot bliver også brugt for at give folk en tryghed. En tryghed for at den webshop de gerne vil have noget fra, har gode anmeldelser og derved må de også sælge gode produkter.

Men det er bare antagelser. En mindre falsk tryghed der bliver skabt af os selv, når vi bruger Trustpilot til at tolke de enkelte produkter.

Tæt på!

Hele idéen med Trustpilot er faktisk god – også hvis det bliver gjort med enkelte produkter i stedet for virksomheder. Faktisk er der allerede en hjemmeside for erotisk legetøj, hvor dette er en mulighed, hvilket er en kæmpe succes.

Se f.eks. her: https://eroti.dk/anmeldelser/

Hos eroti.dk er det muligt at finde skræddersyede anmeldelser af produkter. Her kan du læse nogle stykker igennem om det samme produkt, hvor du selvfølgelig skal forsøge at identificere dig med forfatteren bag anmeldelsen.

Vi er alle sammen forskellige, det har kære mor sikkert fortalt dig førhen i livet, og det er vigtigt at huske på. Ingen mennesker har det eksakte samme behov, derfor er det vigtigt når vi læser anmeldelser, at vi prøver at identificere de personer der har skrevet dem.

Hvis du ikke vil analysere, er det helt OK

Det er ikke fordi det er et krav, at du analysere en anmeldelse hvis du blot skal have en nøglering med lys i. Dét i sig selv at du læser andre mennesker personlige mening om et produkt, vil gøre dig i stand til at du får din egen holdning til produktet.

Vi bliver altid påvirket af de ekstremt gode produkttekster, hvilket også gælder når det kommer til ejendomsmæglere og deres salgstekst til huse – vi ved godt at ”hyggelig” betyder at der er lavt til loftet nu.

Men sådanne små ledetråde i de fleste produkttekster findes ikke – endnu.

Så hvis du mangler inspiration til hvordan en god anmeldelse er fra en privatperson, eller ud vil øve dig i at abstrahere for salgstekster og lytte mere til din mavefornemmelse, så tag ind på følgende link: https://eroti.dk/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *