Køb disse tekniske gadgets som småbørnsforælder

Køb disse tekniske gadgets som småbørnsforælder

Dagene kan være udfordrende som småbørnsforældre. Der er praktiske ting, der skal klares, imens der skal leges og hygges med de små poder. Har du nogle gange brug for lidt hjælp, er du bestemt ikke alene. Gadgets til småbørnsforældre buldrer frem på markedet, og der er meget at vælge imellem.

Denne artikel vil vi udforske de vigtigste tekniske gadgets, som småbørnsforældrene har stor glæde ved.

Babyalarmer og Babymonitor

Når man får en baby, er det for de flestes vedkommende nødvendigt med en god babyalarm. På den måde kan du med ro i maven lave andre ting såsom at tage en lur, få noget at spise eller rydde op derhjemme, imens du ved, at din baby sover trygt. Du finder i hvert fald hurtigt ud af, at babyen er vågen, når du har en babyalarm tændt. Find de bedste babyalarmer hos Testjagt.

Når din baby skal sove i barnevognen, eller hvis I er på besøg hos venner og familie, så er en babyalarm bestemt også et godt teknisk gadget at have med, så du kan høre babyen, hvis den vågner. Det er meget forskelligt fra mærke til mærke, hvor komplicerede babyalarmerne er. Du kan købe nogen, som blot går i gang, når der er lyd på babydelen, og så kan du få alarmer, som både måler længden af babyens lur, temperaturen, luftfugtighed, og der er endda også nogle babyalarmer, som kan spille musik for babyen. Vil du gå all-in, kan du købe en babyalarm med babymonitor. Det er en videoovervågning af dit barn, så du kan se, hvad der foregår på børneværelset eller i barnevognen.

Den populære skærmtid

Vi kommer ikke udenom det, for skærmen er populær hos børnefamilier rundt omkring i hele landet. Det er iPad’en og andre brands med samme funktion, som klart er på førstepladsen, når det kommer til underholdning af teknisk karakter til børnene.
Når der skal køres lange ture til besøg hos bedsteforældre eller på køreferie, er iPad’en guld værd. Den kan distrahere ungerne i længere tid ad gangen, så du ikke behøver tilføje endnu en bekymring til lange køreture – nemlig om børnene skriger hele vejen.

IPad’en er også et godt redskab til ulvetimen, når børnene er hentet fra institution, og der skal pakkes ud fra en lang dag og laves aftensmad. Det er også en fin måde for børnene at koble af på efter en dag i institutionen. Nogle har regler for skærmtid, og andre har ingen regler. Det er forskelligt fra børnefamilie til børnefamilie.

Slyngevugge med motor

For de helt nybagte forældre er slyngevuggen med motor også blevet ekstremt populær på blot få år. Den fine slyngevugge kan sættes på et tilkøbt stativ, ligesom det kan hænges op i loft eller på dørkarm.

Du lægger din baby ned i slyngevuggen, som fungerer ligesom barnevogn eller babyseng, altså må babyen gerne sove lure deri. Med en motor til slyngevuggen, sørger motoren for at skabe dejlige vuggebevægelser, så mange urolige babyer falder hurtigt til ro.

Slyngevuggen med motor er et meget populært teknisk gadget til familier, hvor babyen eksempelvis har kolik, eller hvor der er andre børn, som tager forældrenes opmærksomhed. Så er det en relativ nem måde for mange forældre at få deres babyer til at sove hurtigt og længe på. Men der er naturligvis ingen garantier.

Gadgets til flasker

Til sidst har vi også et elsket teknisk udstyr til forældrene med helt små børn – nemlig flaske-sterilisatoren. Har du et barn, der spiser mælk via flaske, så kender du måske til det store arbejde med at sterilisere flasker og suttehoveder i løbet af sådan en barselsdag. Med en dampsterilisator gør maskinen arbejdet for dig, og du skal bare samle flaskedelene, når de er rengjorte.

I denne kategori kan også maskiner til at mikse modermælkserstatning med steriliseret vand nævnes. Den sparer nybagte forældre for megen forberedelsestid, og gør det nemmere at være forældre til et barn, der får flaske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *