De bedste Star Wars-gadgets

De bedste Star Wars gadgets

Star Wars er noget som virkelig kan få sci-fi-entusiasterne op at køre, selv her flere årtier efter de originale film udkom. I løbet af årene er der kommet mere og mere Star Wars merchandise. Det er dog ikke alt man skal købe bare fordi der står Star Wars på det, og som ægte fan er det vigtigt at gå uden om de gadgets, som egentlig ikke er noget værd. Vi har samlet en række Star Wars-gadgets som er værd at samle på og som du med sikkerhed godt kan ønske dig til jul eller købe til dig selv, uden frygt for at blive mobbet af familien.

Lego R2-D2

Den verdenskendte droide kan nu fås i 1200 stykker Lego, der er lige til at samle, selvom det kræver en del timers arbejde. Når den er færdigsamlet har den en højde på 30 cm. og den er udstyret med et bevægeligt ben, en forside som kan åbnes og en mini-computer på armen. Nogle vil måske kalde den et alt for dyrt stykke legetøj, men for den ægte Star Wars-fan er det er samlerobjekt.

 Lego R2-D2

Lyssværd

Den helt klassiske Star Wars-gadget er selvfølgelig et lyssværd, og man kan ikke kalde sig for en ægte fan før man har et. Selvfølgelig kan dette lyssværd ikke skære en mands arm af med et eneste hug, selvom det måske nok skulle kunne give ham et blåt mærke, men det er perfekt til at hænge på væggen til pynt, næsten som et helt trofæ. Et trofæ der signalerer at ”jeg værdsætter sci-fi-samlerobjekter højere end indretning”.

 Lyssværd

Star Wars Xbox 360

R2-D2 er tilbage, men denne gang som en spillekonsol, og den er så fuldent at den endda laver de samme bip-lyde som droiden. Controlleren minder i høj grad om R2-D2’s sidestykke, nemlig hans droide-ven C3PO. Denne udgave af Xbox 360 er en limited edition model, hvor Kinect medfølger samt Kinect Star Wars-spillet. Det er en uundværligt gadget for den ægte Star Wars-fan.

 Star Wars Xbox 360

Dødsstjernen som vægdekoration

Mangler du lidt dekoration til en væg, så var det måske noget med disse fliser udformet som Dødsstjernen fra Star Wars. Der er i alt 14 fliser i kollektionen og hver flise varierer i størrelse, og det giver en meget speciel effekt, som med sikkerhed vil gøre dine gæster imponeret. Det eneste problem med fliserne er, at firmaet bag, Tom Spina Designs, ikke har sat en pris på fliserne. Og når man tænker på at de er håndlavede og varierer i størrels, så er fliserne nok i den dyrere ende af skalaen. Men er du en dedikeret fan, så er det bare i gang med at spare op!

 Dødsstjernen som vægdekoration

Han Solo fastfrosset i karbonat som skrivebord

Den nok ultimative Star Wars-gadget som alle fans vil have fingrene i er et skrivebord med Han Solo fastfrosset i karbonat. Det er igen firmaet Tom Spina Designs der står bag skrivebordet, som er en hyldest til en af de mest elskede ikoner fra filmene, og fans elsker at se den i alle mulige afskygninger. Bordet er lavet af fiberglas og med en glasplade på toppen, så det rent faktisk er muligt at bruge det som et normalt skrivebord. Igen er problemet dog at der ikke er sat en pris på bordet, men du skal være velkommen til at spørge Tom Spina Designs – vær bare forberedt på at du skal af med en helt masse penge, hvis bordet skal blive dit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *