De bedste jule apps

De bedste jule apps

Julen nærmer sig, og selvom det er en sød og hyggelig tid, så er det også en tid hvor mange bliver stressede. For med december kommer også pyntning, gaveindkøb, julefrokoster, og julestress, fordi man skal nå alt det, oven i hverdagens normale travlhed. Men der er håb for en mindre stresset jul, for du må ikke glemme at bruge det du altid har ved hånden alligevel – nemlig din smartphone. Med den i hånden kan du håndtere meget julestress, og gøre december endnu mere hyggelig og julet.

Apps, der holder dine børn beskæftiget

Santa Spy CamDet hjælper ikke ligefrem på julestressen at man har utålmodige unger, som gerne snart vil have gaver, og som efterhånden er blevet så høje på alt den sukker de har fået i løbet af julemåneden at de er blevet lidt belastende at være sammen med. Men det er der heldigvis råd for. Der findes en lang række apps, som nok skal sørge for at dine børn er beskæftiget mens du ordner alt det praktiske og sørger for at julen kan indfinde sig.

Den bedste app dette år er Santa Spy Cam. Med denne app kan du, når dine børn er lagt i seng, gå rundt i jeres hjem og optage forskellige steder i huset, og så vil appen sætte små nisser ind, som danser, lister, og fjoller rundt i hele huset – og nogle gange også på dit sovende barn, hvis du har optaget det. Næste morgen kan du så vise dine børn hvad nisserne har lavet om natten og hvilket løjer de har været i gang med. Appen er helt unik og virkelig godt lavet, og det vil med sikkerhed bringe julemagien tilbage hos børnene, når de ser at der er nisser i deres eget hus.

Der er en lang række andre julespil som kan underholde dine børn i flere timer – og så skulle julefreden nok kunne brede sig. I hvert fald foreløbig.

Hold styr på julegaveindkøbene med apps

Santa’s BagEfterhånden som familien og vennekredsen vokser, så gør antallet af dem man skal købe julegaver til det også. Og det bliver hurtigt uoverskueligt på shopping-turen, når man går rundt med en stor bunke ønskesedler og forsøger at holde styr på hvem der skal have hvad. Med jule appen Santa’s Bag kan du fuldstændig koordinere alt dette med din smartphone. Santa’s Bag appen gør at du kan lave individuelle profiler for alle dem du skal give gave til, hvad budgettet er for gaven, hvad de ønsker sig og hvad du har tænkt dig at købe til dem. Der er en lang række brugbare features ud over disse, som med sikkerhed vil gøre juleindkøbene meget lettere og meget mindre stressende.

Nyt julemusik med smarte apps

Christmas MusicHvor mange gange er det ikke lige vi alle har hørt ”Last Christmas” og ”All I want for Christmas is you”? Alt for mange gange, hvis du spørger nogle. Det er de samme sange der bliver spillet hver jul, og nogen gange ville det være rart med bare lidt afveksling. Det har jule appen ”Christmas Music” gjort noget ved, for med denne gratis app får du adgang til hele 10.000 julesange. Selvom der er nogle af dem, som er forskellige udgaver af de samme julesange, så skulle der være en chance for, at du kommer til at høre bare lidt nyt og anderledes julemusik i år med denne app. Og så kan man lige pludselig godt holde til at høre de klassiske julesange, når man ikke er tvunget til at høre dem på repeat i hele december måned.

Red julemiddagen med hjælp fra din smartphone

For RestenEr det første gang du står og skal lave en julefrokost eller en julemiddag, eller er det bare et år siden du sidst har gjort det og er evnerne i køkkenet list rustne, så kan din smartphone igen være en stor hjælp. Næsten uanset hvilken opskrift-app du downloader, vil der være udførlige instruktioner i hvornår flæskestegen skal i ovnen og ved hvilken temperatur, hvordan man laver brunede kartofler, hvordan man undgår at brænde sovsen på, og meget mere.

Din smartphone er også en kæmpe hjælp efter jul, når du har massevis af julerester og ikke ved hvad du skal gøre med alt det mad. Forbrugerrådet har udviklet jule appen For Resten som kan hjælpe dig med at få resterne brugt. Du indtaster bare det du har i dit køleskab og så vil appen fortælle dig hvilke retter du kan få ud af det – smart og enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *