Playstation og Xbox

Rygtemøllen har gået omkring lanceringen af både en ny Playstation fra Microsoft samt en ny Xbox Sony i løbet af 2013. Disse rygter har personer fra både Sony og Microsoft flere gange forsøgt at lukke, ved at sige det modsatte. Der er mange rygter omkring navnet på begge enheder, hvor f.eks. Xboc har registeret domænet Xbox8.com, hvilket har fået rygtebørsen i gang omkring muligt navn værende Xbox 8. Rygterne går også på navne som Xbox infinity eller Xbox loop, efter at store amerikanske teknologi bloggere har startet disse rygter. Xbox 720 har også været en navn, som i disse kredse er blevet diskuteret heftigt.

Der har ikke været de store rygter om hvad Sonys playstation kan komme til at hedde. De fleste regner med at den kommer til at hedde Playstation 4, da de 3 før den også bare har haft nummer.

Hvilket tv format?

Vigtigere med disse nye konsoller er hvorvidt der vil være mulighed for at afspille 4K format, som vi tidligere har omtalt, og du kan læse mere om her. 4 K består af 4000 pixels på det ene led. Det et ikke helt umuligt at denne oplsyninger bliver mulig på f.eks. Microsofts nye playstation, da vi allerede sidste år i Japan så Gran Turismo afspillet i 4 K format (sammenkobling af flere playstationer). Da rygterne også omtaler samarbejde med AMD, vil enhederne få både grafikkort og processorer som giver spilleenhederne flere ram.

Hvornår?

Der har været rygter om hvornår en lancering af disse spilleenheder kunne finde sted, og for Microsofts vedkommende, rygtes det at en medarbejder har fortalt omkring en lancering i USA omkring ’Black Friday’.

Vi ser spændt frem til om rygterne har sandhed til sig.

Konceptbilleder af Playstation 4

Konceptbilleder af Playstation 4

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?