Smart-teknologien gør sit indtog på boksescenen

Lige som man troede, at smart-teknologien ikke kunne blive endnu vildere. Og her tænker vi på introduktionen af VR, som for mange var indgangsvinklen til en helt ny verden indenfor fremtidens teknologi. Nu er det så boksning som står overfor en kommende revolution.

Herover ser I @KhanFlicks – kendt for sine videoer indenfor tech, gadget, gaming etc. – som prøver det helt nye indenfor boksning. Der er tale om smart-boksehandsker fra virksomheden Move It. Det er folkene bagved Boksepude.dk som har tippet os om det nyeste indenfor boksning.

Vi har set et væld af smart-udstyr, og seneste de sidste 2-3 år, men ikke særlig mange som dette produkt. Ideen er at bringe boksning og fitness hjem til dig, men ikke som vi kender det, med en ”simple” boksepude. I denne omgang er der tale om boksehandsker – med indbygget smart-teknologi – som guider dig igennem din boksetræning.

Med de indbygget sensorer forstår handsken hvilken øvelsen og hvilket salg, som du lige har udført. Den måler alt som tempo, hastighed og præstation. I videoen herover kan du med dine egne øjne se, præcis hvordan det hele hænger sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *