Snart lancering af Apple iWatch

Der er rygter om, at Apple vil annoncere en række nye enheder i år, en af ​​disse enheder er Apple iWatch, der forventes at være et kommunikations ur til Apples iOS-enheder, som iPhone, iPad og iPod Touch.Ifølge en nylig rapport fra Bloomberg, kunne Apple iWatch ender med at blive endnu mere rentabelt for Apple end deres Apple HDTV og enheden forventes at blive iværksat inden udgangen af 2013. Både iWatch og Apple HDTV rygtes lanceret i 2013.Vi hørte tidligere, at Apple har et hold bestående af 100 designere, der arbejder på deres nye Apple iWatch projekt, som skulle komme med en række interessante funktioner, såsom muligheden til at foretage og modtage opkald samt kort funktioner og meget, meget mere. Apple iWatch hold er rygtes at have James Foster i spidsen, der er i øjeblikket senior director of engineering hos Apple. Derfor kan vi kun forvente mange fantastiske funktioner.

Ifølge Bloomberg har Apple indleveret 79 forskellige patenter med ordet ‘håndled’, og et patent som blev indleveret bød på en fleksibel skærm, som skulle være drevet af kinetisk energi.

Apples CEO Tim Cook fortalte for nylig aktionærer om, at de kigger på nye kategorier til enheder, og en af ​​disse kunne ende med at blive Apple iWatch, hvilket måske kan blive en af ​​Apples mest populære enheder til dato.

Rygterne sviger også om at Samsung skulle arbejde på et Android drevet u som skulle kunne kommunikere med deres Galaxy serie, og vi formoder, og formentlig vil de prøve at konkurrer med iWatch, hvilket også kunne tyde på en lancering i år.

Samsung kan ende med at blive Apples vigtigste konkurrence til Apple iWatch, hvis de beslutter at frigive en lignende anordning, de har formået at givet Apple og iPhone god konkurrence med deres Galaxy sortiment.

Vi ser frem til at anmelde iWatch i år.

rsz_iwatch-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *