TV’et fra IKEA

Ikea TV

Anmeldelserne ikke kommet ud endnu, men der har været meget omtale omkring det store sats IKEA har forsøgt ved at lancere en medieløsning bestående af en fladskærm samt tilhørende møbel og medie funktioner. Navnet på produktet er ”Uppleva”, som erstatter tidligere produkter i IKEA, som dog kun har indeholdt tv ophæng, som vi tidligere har anmeldt. Uppleva kan snart købes i de danske IKEA butikker landet over, men er det egentlig pengene værd? Det vil tidens anmeldelser vidne om.

Danmark er som altid bagefter, men den 22 januar kan danskerne enlige for lov at prøve TVet Uppleva. Produktet består af en komplet løsning bestående af fladskærm, tv møbel, dvd afspiller, stereoanlæg samt mediecenter. IKEA beskriver produktet således:

Med UPPLEVA medieløsning ønsker vi at tilbyde forbrugerne komplette indretningsløsninger til priser, hvor langt de fleste kan være med, siger Susanne Koerfer, salgschef hos IKEA Danmark, der beskriver UPPLEVA som et innovativt skridt ind i et nyt marked for IKEA.  

Den komplette løsning kommer til en pris på ca. 8.500-11.000 kr. i Danmark (som altid højere end i andre lande), og fås med 5 års garanti. Der kommer flere modeller af Uppleva på markedet.

Der vil her på bloggen komme en anmeldelse af Uppleva, når den bliver frigivet på markedet.