Vælg de rigtige Beats by Dr. Dre

Beats by Dre anmeldelse

Hovedtelefoner fra Beats by Dr. Dre linjen har hurtigt fået slået sit mærke fast på hovedtelefonermarkedet, og betragtes allerede af mange som værende noget af det bedste, som almindelig mennesker kan købe. Læs Beats by Dre anmeldelsen her.Beats by Dr. Dre har formået at koble god lyd sammen med flot design, som ofte ikke lykkedes for andre på markedet. Det eneste problem som du sikkert også står overfor – hvilke hovedtelefoner fra Beats by Dr. Dre skal du bruge? Læs denne Beats by Dre anmeldelse og få svaret her.

Beats by Dr. Dre Solo

Solo udgaven er kendt af mange, og også den af hovedtelefonerne med mest bass og foretrukket af mange. Lyden i disse hovedtelefoner er på ingen måde perfekt. Selvom Solos pakker en alvorlig dunken, er lydgengivelse i den høje ende mindre imponerende, og ofte mangler klarheden, hvilket efterlader dig med en lidt mudret lyd, som ikke er god for popmusik, men god til hiphop.

Mens lydkvaliteten ikke altid er tilstedeværende, har vi har ingen klager over den funktionelle byggekvalitet. Disse hovedtelefoner er latterlige komfortable, med sådan et nydeligt greb, at du ofte glemmer du har dem på. De kan nemt foldes sammen til rejser, og pakke en smart indbygget mikrofon perfekt til iPhone og iPod.

Beats by Dre anmeldelse Solo udgaven

Lydkvaliteten kan ikke helt begrunde 1.600 kr. prisskiltet, men disse hovedtelefoner har så godt et udseende, som samtidig er velbyggede, hvilket helt sikkert placere dem i den høje prisskala. Solos kommer i sort, hvid samt de mere farverige varianter.

Beats by Dr. Dre Pro

On-ear hovedtelefoner er for wusses . Hvis du er født med guld skeen og en tegnebog vi andre vil dø for , er du nødt til at undersøge Beats by Dre Pro hovedtelefoner, som vil omsvøbe dine øre i deres chunky , metalliske ydre.

Disse tunge hovedtelefoner koste omkring 2.500 kr. og vejer lige så meget som en lille ø. De er udråbt som studie -niveau hovedtelefoner, men klaske dem på enhver lydophil og de vil sikkert væmmes – disse massive hovedtelefoner har et aggressivt lydbillede, med bas og de høje toner.

Beats by Dre anmeldelse Pro udgaven

De er ikke specielt behagelige, og de vil overfald dine ører med en vildskab, vi ikke har oplevet med andre hovedtelefoner. Den bassy Punch vil banke din kæbe af led, mens de presser til nye højder. Selv den lave volumen vil få dine øre til at ring som alarmklokker.

Hiphop, rock og pop numre skydes ud uden problemer. Hvis du nyde disse genre , vil du kæmpe for at finde andre hovedtelefoner, der giver dem så ondskabsfuldt et lydniveau . Lyden vil ikke være til alles smag, så rådet vil være at prøve dem før dy køber dem.

Det er også værd at bemærke, at designet er værd at lægge mærke til, og helt sikker også sætter sit hak i prisen. Hvis dit mål er at vise dem frem , er de et oplagt valg. Find disse og mange andre hovedtelefoner her.

Har du et helt fint forhold til din normale mobiltelefon høretelefoner, så kan du med fordel tjekke iBeats og Diddybeats, som bevare den ”store lyd” min i et mindre design. Har du nu fundet ud af hvilke hovedtelefoner som passer netop dit behov, så er de kun et klik væk, smut for Zalando og se deres udvalg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *