De 3 bedste tips og gadgets til farten

Mange af os har en travl hverdag, og det giver mindre tid til nogle af de små nødvendige ting, som vi simpelthen bliver nødt til at tage os af i løbet af en normal dag. Men hvordan kan man finde tiden til noget, når du ikke har muligheden for det? Du løber muligvis fra møde til møde rundt om i byen. Hvis dette lyder som dig, så skal du i den grad læse med her.

I dag har vi nemlig samlet 3 fede gadgets og tips for alle, der er på farten til hverdag. Disse gadgets kan endda også være ”life-savers” i nogle tilfælde, så du bør virkelig ikke tage let på disse råd.

1. Web TV

Når du altid er på farten, så kan der være meget spildtid og ventetid i for eksempel bussen eller toget. Pendler du til og fra arbejde, så bruger du lang tid på bare at sidde og stirre ud ad vinduet.

I stedet kan du med fordel se lidt TV og ”catch up” på nogle af dine yndlingsprogrammer, som du måske er for træt til at se om aftenen. Du kan for eksempel tjekke Waoo, der tilbyder TV streaming på farten, hvis du gerne vil begynde at udnytte din spildtid under den offentlige transport lidt bedre.

Når du kommer hjem om aftenen, kan du derfor tilbringe tiden med din familie i stedet for at skulle sidde foran TV-skærmen. Dette tip er uden tvivl noget, der vil bringe din familie tættere sammen.

2. Powerbank

Denne gadget hænger lidt sammen med forrige punkt. For de fleste smartphones i dag bruger en hel del strøm og skal nogle gange oplades flere gange dagligt.

Du oplever muligvis også det samme hver dag, hvis du er den heldige ejer af en iPhone og bruger den flittigt. Ret hurtigt er den allerede drænet 50%, og vi er ikke engang nået til frokost endnu.

Det dårlige batteri kan godt være et kæmpe problem, hvis du sidder i en taxa på vej til et møde og mobilen går ud.

Her er det altså rigtig smart og fordelagtigt at have en powerbank med sig i lommen, så du altid er sikret at kunne få en opladning, hvis ”uheldet” er ude, og din smartphone går ud.

Det er faktisk ofte livsvigtigt at have en opladt mobil på sig. Forestil dig eksempelvis at en person på gaden eller derhjemme falder om, og du er den eneste i nærheden. Din mobil er død. Hvad gør du så? Dette er heldigvis et sjældent scenarie, men det er alligevel en mulighed.

Så anskaf dig en powerbank og lad aldrig din mobil gå ud igen, mens du er på farten. Hvis du er i tvivl om, hvilken powerbank, du skal anskaffe dig, så kan du læse en anmeldelse her.

3. Headset

Det tredje tip er at anskaffe dig et ordentligt headset. Dette har to fordele:

  1. Du kan foretage håndfrie samtaler med kunder eller kollegaer, mens du laver andet med hænderne. En stor fordel hvis du for eksempel står i en kørende bus, der rokker frem og tilbage.
  2. God lyd når du hører musik eller ser programmer på mobilen.

Hvis du ikke allerede har et godt headset med mikrofon, så bør du anskaffe dig det med det samme. Det vil gøre dig mere effektiv og gøre professionelle samtaler på farten nemmere.

Er du typen, der cykler meget, så kan du overveje en Phoamy til at sætte over mikrofonen. Denne vil mindske støjen fra vind og andet, og gøre det muligt for dig at føre samtaler med kunder på cyklen – uden at det er generende for personen i den anden ende. Se mere om Phoamy her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?