Guide til at spare penge med forskellige gadgets og enheder

En ting man altid har ved hånden, sin telefon, kan hjælpe en med at spare penge når man fx er ude og shoppe. Nogle gange kan det være svært at holde styr på hvor mange penge man bruger, hvor mange penge man kommer til at bruge og hvor og hvornår der er udsalg på bestemte varer. Læs med her for at finde ud af, hvordan man nemmest kan spare penge, ved hjælp af sin telefon.

Shoppe-apps og hjemmesider

Når nu man er ude og shoppe, kan det være en god ide at downloade nogle shoppe-apps, så man kan sammenligne priser i virkeligheden. Hvis man nu er på udkig efter nogle billige sko, kan det være en god ide at tjekke butikkens hjemmesider og apps, så man kan finde de sko der hvor de er allerbilligst. Og hvis man har tid til det, og virkelig har brug for at spare nogle penge, kan man jo derfra søge efter disse sko online, for at finde nogle sko udsalg, hvor man måske kan spare nogle penge. Men uanset hvad man kigger efter, kan det være en god ide at have nogle apps og hjemmesider liggende, nu når man skal spare nogle penge.

Lommeregner

Hvis man nu har svært ved at holde styr på økonomien, kan det være en god ide at have en lommeregner på sig. Det kan fx være den på ens telefon, som man kan bruge til mange ting. Først kan man fx regne ud hvor mange penge man kommer til at bruge i hver butik, mens man shopper, så man kan overveje om ens ting er de penge værd. Hvis ikke, kan man jo ligge dem tilbage, i stedet for bare at tage for sig, uden at være 100% sikker på hvad tingene tilsammen koster. En anden ting man kan bruge sin lommeregner til, er at bruge processen omvendt. Her kan man subtrahere de ting man gerne vil købe i hver butik, med de penge man har til rådighed, så man igen kan overveje om man gerne vil bruge det beløb i den butik, man nu er i. Og på den måde kan man også derved planlægge hvor mange penge man vil have tilovers, til de andre butikker man også skal ind i. Hvis du skulle være interesseret i at benytte ovenstående teknikker, kan du gøre brug af en online lommeregner.

Noter

En anden app man kan bruge på sin telefon, er noter. Her kan man fx skrive alle de ting ned som man gerne vil købe hjemmefra, og så overveje om hvorvidt man har brug for disse ting. Generelt kan man bruge noter til at holde styr og orden på de ting man køber, så man ikke mister overblik. Og hvis man nu smider sine bonner væk, kan det være en god ide at skrive priser på alle de ting ned, som man har købt, så man ved hvad man har brugt sine penge på. Dette kan man gøre hver måned, så man får et samlet overblik over ens forbrug, og over hvor mange penge man egentlig bruger. Ved at få dette overblik, kan det også hjælpe en med at vide hvor mange penge man skal sætte til side, hvor mange penge man skal spare og også hvor det er man skal spare henne. Så har man i det lange løb nemlig fået orden og styr i sin økonomi, og kan nu beherske den som man selv vil det og balancere det i de forskellige perioder, der nu kommer, med forskellige behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *