De 6 bedste gadgets til dit kæledyr

Et helt specielt indlæg til alle dyreelskerne derude. Til dem hvor kæledyret er en stor del af familien, som bringer smil og latter ind i hjemmet. For teknologi og gadgets er ikke kun for os mennesker, nej vores kæledyr kan også nemt, få rigtig stor glæde, af nogle af de sjove og fantasifulde gadgets, der findes til dyr.

  1. Hold dit kæledyr i god form

Der findes utallige former for armbånd til os, hvor vi kan holde øje med vores egen aktivitet i hverdagen, så vi sørger for at få motioneret nok. Men lignende findes selvfølgelig også til vores kæledyr. En tracker, som nemt kan sætter i dit dyr halsbånd og dermed kan informerer dig via. en app. En god og nem måde at holde øje med dit kæledyrs aktivitet. Nogle fås også med gps, så du altid ved hvor dit kæledyr befinder sig.

nr1

  1. Lysende halsbånd eller vest

Sørg for at dit kæledyr altid er nem at få øje på, også når det er ude efter mørkets frembrud. Halsbåndet fås i rigtig mange størrelser og kan spændes så det passer lige præcis til dit kæledyr. Vesten lyser op ved hjælp af dioder og lyser flot op i forskellige farver, så man ikke kan undgå at se den.

  1. Automatiskstyret laser

Alle dyreejere ved at en laser, er et rigtig sjovt stykke legetøj, især når ens kæledyr stadig ikke er så gamle. At jagte en laser kan give mange timers underholdning. Selvom det selvfølgelig er sjovest selv at lege med sit kæledyr, så kan det ikke altid lade sig gøre og når I f.eks. er på arbejde, så kunne denne automatiske laser, være helt genial til at sørge for, at dit kæledyr er underholdt.

nr2

  1. Snak i telefon med dine dyr

Et af de sidste nye smarte påfund, er en form for lille fjernsyn, du sætter op i hjemmet. Med din smartephone har du mulighed for, at snakke og se dine dyr igennem denne lille skærm, når du f.eks. er på arbejde. Dine kæledyr har også mulighed for at se dig. Det perfekte gadget til dig, der tit er på farten.

nr.3

  1. Boldkaster

Endnu et fantastisk stykke legetøj, som dine kæledyr kan benytte sig af når du ikke er hjemme. En specielt designet boldkaster, som både skyder og tager imod bolde. En gadget især hunde, vil blive meget begejstret for!

  1. Automatisk fodremaskine

Glemte du at fylde fodreskålen inden du tog på arbejde i morges? Intet problem med denne fodreskål, der kan fyldes via din smartphone. På denne måde, kan du også nemt holde øje med, hvor meget dit kæledyr spiser samt hvornår. Indstil maskinen så den passer lige præcis til dit kæledyrs behov.

nr4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *