iPhone 7 den 7. september

Ligesom med alle tidligere smartphones fra Apple, så har der været meget snak omkring den nyeste model ved navn iPhone 7. Apple ventes at afsløre den næste udgave af sin altid populære iPhone næste uge, den 7. september ved et stort eventshow.

Det er forventet at der ville ske noget stort i september, da Apple ofte udvider deres sortiment i begyndelsen af september. Med de rygter der har været omkring iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPhone Pro, er det næsten sikkert at det er disse vi hører mere omkring den 7. september. Rygtemøllen har kørt længe om hvad de(n) nye iPhone kan og ikke kan – og antallet af lækkede billeder er stort.

I denne artikel ser vi lidt på, de mere valide rygter og hvad du kan forvente af din næste iPhone, hvis du er så heldig at få denne på lanceringsdatoen, som formentlig bliver omkring den 16 september. Og vi har en antagelse om at rygterne holder meget stik, da hjemmesiden Mobilcovers.dk allerede er begyndt med salget af iPhone 7 covers.

iPhone 7

Vigtige egenskaber ved den nye iPhone 7 vil være et nyt dual-kamera på bagsiden, fjernelse af stikket til høretelefoner (Jack stik), et tyndere design (grundet fjernelse af stikket etc.) samt ny tilslutningsalternativer ift. høretelefoner. En række af disse ændringer ses allerede nu, på de covers du finder til iPhone 7.

Ydeevne vil blive øget med en ny Apple A10 processor, og angiveligt hele 3 GB RAM og 32 GB lagerplads som standard. Og den nye iPhone vil køre den nyeste version af iOS.

iPhone 7 Covers sælges allerede nu

Da covers til iPhone 7 allerede er kommet på gade, kan man se at iPhone 7 minder meget om den forgående iPhone 6. Den primære ændring i det ydre design, skulle således være ved kameraet, som skulle være større, hvilket fremfår af de covers der er blevet frigivet til telefonen.

Selvom det ikke er hver gang, at der sker store ændringer til designet, så forventer man endnu mindre af dette i år. Grunden hertil er, at 2017 er et særligt år for Apple og iPhone, da 2017 vil være iPhones 10 års jubilæum, hvilket formentlig skal fejres med en helt ny iPhone – som vi forventer rigtig meget af.

23

Rygterne går også på, at der skulle blive annonceret mere end én ny iPhone den 7. september. Der går nemlig rygter omkring en iPhone 7 Plus eller Pro model, og om det er én eller to modeller vides endnu ikke. Flere rygter taler i mod én model og flere i mod to, således, at vi kan ende med et total på tre nye iPhone modeller den 7. september. Rygterne lyder også til, at opgradering af kamera kun skulle komme til én af disse modeller.

Men det er stadig kun rygter, og Apple holder stadig kortene tæt. Derfor kan vi ikke gøre andet, end at vente til den 7. september for med sikkerhed at vide, præcis hvad det er Apple byder os. Vil du læse flere rygter omkring iPhone 7, så læs med hos macrumors.com og macworld.co.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *