Alternativer til dig, der ikke køber produkter fra Apple

sponsoreret

Let’s face it – Apple er komet for at blive. Deres MacBooks, iPads og iPhones sælger i millionvis, og deres design bliver som oftest rost til skyerne. Men det er ikke alle, der falder i svime over produkter fra Apple, og det er ganske muligt at få værdi for pengene fra andre brands. Her har vi guidet lidt til alternativer, hvis du vil vælge Apple fra.

PC vs. Mac

Der er mange fordele ved at vælge en PC fremfor en Mac. Hardware-mæssigt har du mange flere muligheder ved PC, end du har ved Mac, og især hvis du er gamer, kan det med fordel betale sig at købe en PC, da den ultrahurtige processor eller harddisk bedre kan håndtere det end en Mac – se her for et stort udvalg af PCer. Mange eksperter er enige om, at til gaming er PCen klart bedst med den sublime grafik, det gode lydkort, større sortiment af spil, bedre liverecording og streamingkvaliteter, samt et større udvalg af hardware, du kan tilslutte computeren, for at give dig en bedre gamingoplevelse. Ulempen ved en PC er, at der findes mange flere vira og spyware til en PC end en Mac, men det er ikke noget en god antivirus ikke ville kunne klare.

iPad vs. andre tablets

Mange tror fejlagtigt at tablets er relativt nye, men det er de ikke. De har eksisteret i over 20 år, men af en eller anden grund var der ikke nogen, der købte dem. Det ændrede sig for alvor, da Apple i 2010 udgave deres iPad. Måske var det på grund af dens udseende, som mindede ufattelig meget om den populære iPhone, som også kørte samme styresystem, hvilket gjorde den let at arbejde på. Det varede dog ikke længe, inden Google havde skabt et open source styresystem til deres smartphones, der hed Android, og det var let at skalere op til at fungere på tablets. Motorola var de første der udgav en tablet i februar 2011. Det var deres Xoom, som netop brugte styresystemet fra Google.

Det er svært at sammenligne en iPad med de andre tablet, da der kun findes få iPads og mange tablets. Det er nemlig kun Apple, der har tilladelse til at skabe tablets med deres styresystem, hvor der er mange flere producenter, der har tilladelse til at skabe tablets med Android systemet. Og nogle gør det selvfølgelig bedre end andre, Da Motorolas Xoom udkom, vidste de, at de måtte konkurrere med Apple på de tekniske specifikation, og de udgav derfor en tablet med dualcore processor, samt to indbyggede kameraer, hvilket var populært blandt folk, da Apple ikke havde kamera på deres første iPad-modeller. Siden er der kommet mange tablets på markedet, og du kan snildt finde en, der passer til dit behov. Hvor Apple vinder på design, er de mange tablets fra andre producenter oftere stærkere indeni.

– Apple Watch vs. Armbåndsur

Det nyeste skud på stammen er de populære Apple Watches, og det er begrænset, hvad de har af konkurrenter lige i øjeblikket, så det er svært at sammenligne alternativer. Et urs vigtigste funktion er dog at fortælle, hvad klokken er, og det kan gode gammeldags ure heldigvis stadig. Køb ure på denne webshop, mens du venter på, at Apple Watch får en ordentlig konkurrent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *