Anmeldelse af BullGuard Premium Protection

Der er flere og flere online trusler imod vores computere. Når du surfer på internettet risikerer du at støde på en lang række vira og malware, som ofte ikke viser sig med det samme. Det kan blandt andet være malware eller spyware, der opsnapper dine personlige informationer.

Der kan også være tale om en traditionel virus, der simpelthen får din computer til at kollapse og i værste fald sletter alt, hvad du har på din computer. Med BullGuard Premium Protection bliver du beskyttet mod de farer, der er på internettet.

Real-time beskyttelse

BullGuard Premium Protection beskytter dig, imens du er på nettet. Der er real-time virusbeskyttelse, der konstant holder øje med potentielle vira på de sider, du besøger. Real-time beskyttelsen forebygger også spam og forsøg på indbrud i din computer. Det er helt essentielt, at du er beskyttet på nettet. BullGuard Premium Protections antispam funktion virker ved, at du kan lave en liste over domæner og personer, som du mener er sikre, og sorterer alle andre fra. Hermed sikrer du dig også imod spam mails, der kan angribe hele din indbakke og påvirke alle dine kontaktpersoner.

Angreb kan ikke bare ødelægge din computer men også resultere i identitetstyveri og malware, der ødelægger dine vigtige dokumenter og billeder. BullGuard Premium Protection er let at benytte, og programmet sørger for hele tiden at holde øje med trusler, uden du behøver at tænke på det. Du kan også opsætte en firewall, der bogstaveligt talt fungerer som en branddør mellem din computer og sider med indhold, der kan skade din computer.

Forældrekontrol og beskyttelse på sociale medier

Du får ikke bare beskyttelse mod vira og spam med BullGuard Premium Protection. Du får også parental control. Det betyder, at du kan lave filtre, der sikrer, at hverken du eller dine børn får adgang til skadeligt indhold på nettet. Vi ved allesammen, at der er bestemte typer af hjemmesider, vi ikke ønsker, at vores børn skal se.

Med BullGuard Premium Protection kan du sikre dine børn mod ubehagelige oplevelser, når de er online. Der er også en såkaldt social media protection, som gør forældre i stand til at overvåge deres børns brug af sociale medier. Det giver dig muligheden for at følge med i dine børns aktiviteter på de sociale medier og dermed hjælpe dem til at blive bedre rustede på internettet.

Systemkrav

BullGuard Premium Protection fungerer på almindelige PC’er. For at få glæde af programmet skal du have Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista. Desuden skal du have 800 MB ledig plads på din computer, da det er den plads, programmet vil optage. For at fungere optimalt, skal du have mindst 1GB RAM.

Det er altså en sikkerhedspakke, der passer til de fleste computerbrugere. Uanset om du har det nyeste indenfor Windows styresystemer, eller din computer er af lidt ældre dato, kan de fleste computere i Danmark køre BullGuard Premium Protection. Du kan ikke køre BullGuard Premium Protection, hvis du benytter Mac OS via din MacBook, iPad eller iPhone.

Installation

Før du kan installere BullGuard Premium Protection, skal du oprette en konto. Det betyder, at du skal opgive din e-mail adresse. Det kan nogle mennesker stejle lidt over, men det er meget normalt, at du skal opgive din mailadresse, når du installerer antivirus programmer. Sikkerhedspakken kræver ikke andre personlige oplysninger end din e-mailadresse.

Når du skal installere BullGuard Premium Protection, skal du downloade en lille installationsfil. Den fylder 332 KB og kræver derfor ikke meget plads. Programmet kræver som bekendt 800 MB, når det er installeret. Og for den moderne computer, er det meget lidt. Når du kører installationsfilen, skal du følge instruktionerne, som kommer op på skærmen. Først skal du acceptere forudsætningerne for at bruge programmet – at du ikke vil misbruge licensen osv.

Når det er gjort, downloader installationsfilen selv de filer, du har brug for. Yderligere sørger installationsfilen også for at installere de filer, den selv downloader. Det er altså utroligt nemt at installere BullGuard Premium Protection, og det tager et til to minutter, før det er oppe at køre.

Fordele og ulemper

Ulemperne ved BullGuard Premium Protection er meget få, blandt andet at det ikke er tilgængeligt, hvis du benytter Mac OS. Da Windows er det styresystem, som oftest er under angreb, er det meget vigtigt, at du som PC bruger er beskyttet hele tiden. En anden ulempe er, at der kan opstå konflikter mellem BullGuard Premium Protection og andre antivirusprogrammer.

Omvendt har du ikke brug for andre programmer, når du benytter BullGuard Premium Protection. De store fordele er, at det er brugervenligt, har mange funktioner, real-time scanning og scanner hjemmesider hurtigt. Endelig kan du se scanningshistorik og altså holde øje med tidligere trusler mod din computer. BullGuard Premium Protection er et godt og sikkert valg, der fungerer som det skal og har lidt flere features end mange konkurrerende programmer.

Skulle det blive nødvendigt, er der fuld teknisk support på BullGuard Premium Protection 24 timer i døgnet hele ugen.

Konklusion

BullGuard Premium Protection er en gennemtestet antivirus pakke, som har været på markedet i mange år, og hele tiden bliver opdateret og udviklet. Det er vigtigt, da truslerne på nettet hele tiden ændrer sig, og hackere lærer, hvordan de bryder ind i ældre virusprogrammer. Det er et populært valg blandt computerbrugere verden over, og det gør ganske enkelt, hvad det skal. Det er et program, der ikke optager meget plads og samtidig tilbyder flere former for beskyttelse end konkurrerende antivirus pakker. Prismæssigt ligger BullGuard Premium Protection i mellemklassen, og du får rigtigt meget for pengene.

Med BullGuard Premium Protection får du en sikkerhedspakke, der har en lang række hjælpsomme features. Når du både kan beskytte dig mod vira og spam og samtidig have forældrekontrol online, er du og din familie godt beskyttet på nettet. Du behøver ikke installere flere sikkerhedsprogrammer for at opnå denne type beskyttelse. Programmet kører automatisk hele tiden, så du er konstant beskyttet på nettet. Derfor er du altid beskyttet mod indbrud på din computer, risiko for at miste vigtige billeder og risiko for identitetstyveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *