Bitcasa – Ny Dropboks konkurrent

Bitcasa

Vi har tidligere her på hjemmesiden anmeldt de forskellige online lagerpladser tjenester – såsom Dropboks, skydrive samt Google Drive. Der er nu kommet endnu en stor spiller på marked, som vil forsøge at vælte Dropboks af pinden.

Bitcasa er navnet på dropboks dræberne, som netop har afsluttet sin testperiode, og derved er åben for offentligheden, i en færdig udgave. Da vi tidligere så på online lagerplads alternativer, var der langt fra konkurrenterne op til Dropboks, og mange af punkterne hvorpå Dropboks var foran konkurrenterne var på prisen samt lagerpladsen (mulighed for at få plads).

Bitcasa tilbyder fra start 10 GB lagerplads (imod 2 GB, i opstart ved Dropboks), udover dette kan man betale sig til endnu mere plads. Når det kommer til tilkøbe af mere plads, så kan man for 99 $ (ca. 550 kr.) om året få ubegrænset plads (69$ i introduktion tilbud). Udover dette, så gemmer Bitcasa 3 versioner af filen (mindre en Dropboks), samt kryptere filerne inden upload (Dropboks kryptere efter online). Herudover findes der blandt andet apps til alle de store platforme.

Er Bitcasa en Dropboks killer?

Bitcasa vs dropboks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *