BlackBox af Gear4 – produkt anmeldelse

BlackBox af Gear4

I denne omgang, vil vi anmelde et produkt i næsten samme kategori, som tidligere anmeldelse af Sonos Play 5, men dog anderledes og til en lavere pris. Det handler i denne omgang om produktet Blackbox fra ”Gear 4”.

Højtaleren fra Blackbox adskiller sig fra tidligere anmeldte produkter, ved at ikke at benytte sig af Airplay eller andre former for wifi baseret streaming teknologi, blackbox benytter sig af bluetooth. Først skal jeg lige oplyse at bluetooth ikke kan levere sammen lydkvalitet, som produkterne som streamer igennem wifi. MEN dette betyder ikke muligvis at produktet er dårligt.

Gear4 BlackBox kan afspille lyden trådløst igennem bluetooth, og du har derved mulighed for at sende lyden fra din mobil til enheden. Endvidere kan man med nyere pc (indbygget bluetooth), også skabe forbindelse til boksen, eller igennem en usb bluetooth adapter.

Den første ting, der slår dig er udseendet: en sort højglans finish med lyse blå kontrollampe samt endnu lysere LED-lys for equalizeren på forsiden. Rigtig flot og futuristisk design. Den medfølgende fjernbetjening holdes på et minimum, og lever desværre ikke op til designet af boksen. Via fjernbetjeningen får du mulighed for lydstyrke, afspil / pause /næste, samt kontrol over LED-lsyet på enheden, der kan skifte imellem tre forskellige visningstilstande. Endelig er der også en styring til Bluetooth-enheden.

Når det kommer til lyden, så snakker vi om stereohøjttalere som tilbyder 24 watt, som bør være mere end nok for det gennemsnitlige soveværelse – eller rum i samme format, som enheden er skabt til. Vi fandt lydkvalitet rart og høj, men til tidere ikke tilstrækkelig, du har dog ikke mulighed for at ændre diskant eller bas, som ved mange andre enheder. Det er forholdsvis simpelt at koble enheden sammen med mobil og pc, og afspiller på få sekunder.

Konklusion er at til prisen er Gear4 BlackBox en rigtig gos enhed, som levere lyd i nogenlunde kvalitet til mindre lejligheder, men når boksen skal agere i større forsamlinger, kan der være problemer. Du skal kun købe denne enhed, hvis du står og mangler en lille bokse, som kun overgår din egen computer med få meter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *