Lenovo Ideapad U310 – produkt anmeldelse

Lenovo Ideapad U310

I de seneste år der kommet utallige ultrabooks på gaden, hvilket har været med til, at få prisen ned på denne type af produkter. Derfor skal vi i denne omgang, anmelde en af de nye billige ultrabooks fra producenten Lenovo – lenovo ideapad u310.

Gennemgang af Lenovo Ideapad U310

Ved første øjekast udstråler computeren business – med den grå/champagne farve i top og bund, som understreger dette. Champagne farven, som tidligere har kendetegnet macbook, strækker sig omkring hele tasteturet. En enlig krom power-knappen, sidder i øverste venstre hjørne, lige over det sorte matte keyboard.

Når vi kigger på indmaden, så ser vi, at computeren er udrustet med en 1,7-GHz Intel i5-3317U processor, derudover 4GB RAM, en 500GB 5400-rpm harddisk samt 32GB SSD og et Intel GMA HD Graphics 4000 GPU. Specifikationerne skaber drømmen om en computer, men kan Lenovo U310 virkelig præstere?

I vores forsøg, formåede vi at spille et mindre spil på computeren, imens vi streamed tv-serier fra netflix, samtidig havde vi et utal af faner åbne i Google Chrome samt Internet Explorer. Da vi testede computeren mod andre producenter af ultrabook på markedet, ser vi at computeren klare sig forholdsvidst godt. Lenovo u310 overgår både Sony VAIO T13 og Dell Inspiron 14z, i grafisk ydeevne. Selvom du ikke vil kunne spille nogle af de mere grafisk krævende titler, som “Max Payne 3” med en Intel GMA HD 4000 grafik GPU, vil du helt sikkert kunne se HD-video og spille de fleste MMORPGs på markedet. De fleste mennesker som investerer i en ultrabook, har også sjældent de store ønsker om at spille de nyeste spil på markedet.

Lenovo U310 kommer med nogle forud installeret programmet, blandt disse er ”The Energy Management” isæt værd at benytte.

Vi kunne presse 5 timer og 19 mintues ud af computeren, men du skal nok regne med at du har 4 timer og 30 minutters strøm på computeren, ved normal anvendelse. Batteritiden er en smule under forventet, men ligger stadig på et acceptabelt niveau.

Lenovo U310 har en 13,3-tommer HD 1366 x 768p HD-skærm, som leveret skarp tekst, hvilket gør læsning på computeren behageligt. Desværre har U310 ikke det lyseste display, som kan være problematisk for nogle. På højre side af U310 sidder en USB 2,0 port, en kombination hovedtelefon / mikrofon-stik og et stik til AC-adapteren. Et SD-kort slot sidder fronten af computeren. To stk. USB 3,0-porte, HDMI, Ethernet og en knap for Lenovos One Key Recovery service, er placeret på computerens venstre side.

lenovo ideapad u310 anmeldelse

Endelig bedømmelse

Dem, der søger en iøjnefaldende Ultrabook, til en overkommelig pris, skal overveje Lenovo IdeaPad U310. Denne bærbare computer giver dig en hurtig Ivy Bridge ydeevne samt godt lyd ergonomisk design. På ydersiden en tendens til, at efterligne en macbook, men med indmad, som overgår disse. Imidlertid kunne batteriets levetid være bedre samt displayets belysning. Der er også en begrænsning på, hvor langt skærmen kan bevæges tilbage, som kan give problemer for nogle. Udover disse problempunkter, får du en kraftig computer, til kun 4999 kr. Du blandt andet finde Lenovo Ideapad U310 her.

Update: Der kan forekomme wifi problemer med Lenovo U310 computere produceret før juli 2012 – tjek derfor med din forhandler før køb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *