Firmafrugt er populært – og med god grund

Over de seneste par år er efterspørgslen på firmafrugt kun gået én vej, og det er op. På din arbejdsplads er du måske bekendt med onsdags- eller fredagskagen. Men flere og flere virksomheder er begyndt at servere frisk og nærende frugt som erstatning – eller i det mindste som et alternativ til de sukkerholdige snacks. Det er da heller ingen hemmelighed, at et par stykker frisk frugt om dagen har positive effekter. Frugt indeholder en masse mineraler, vitaminer og gode fibre, som er essentielle for, at mennesker har energi til dagens gøremål. Firmafrugt kan derfor være med til at højne energi- og kvalitetsniveauet i virksomheden. Samtidig kan en frugtordning signalere over for de ansatte og virksomhedens gæster, at der gøres en indsats for sundheden.

Find en frugtordning efter dit behov

De fleste ledere og medarbejdere kan hurtigt nå til enighed om, at frugt er et velsmagende og farverigt indslag på kontoret i løbet af dagen. Som nævnt kan en frugtkasse, der står fremme, opmuntre medarbejdere til at træffe et sundere valg. Derudover er det med til at signalere, at virksomheden har fokus på en sund kost. Der findes et utal af forskellige frugter, som hver især har gavnlige effekter og indeholder god næring. Eksempelvis hjælper bananer på koncentrationen, mens æbler er en god ven af immunsystemet. Derfor er firmafrugt ideelt, hvis du både vil højne medarbejdernes arbejdsevner og deres ve og vel. I takt med den øgede efterspørgsel på en frugtordning og firmafrugt er der efterhånden mange leverandører på markedet, der kan tilbyde forskellige løsninger. Det betyder, at du nemt kan finde en frugtordning, der passer din arbejdsplads’ størrelse og medarbejdernes frugtpræferencer.

Fordele ved at få leveret firmafrugt

Der er uden tvivl en række sundhedsmæssige fordele forbundet med at få en frugtkasse leveret direkte til firmaets adresse. I løbet af en i forvejen travl arbejdsdag eller -uge kan det være svært selv at stå for at få handlet frisk frugt ind til kontoret. Derfor er det oplagt at bestille en frugtkasse hos en leverandør. Ved at vælge en leverandør, der matcher dit behov, er du garanteret frisk frugt i en høj kvalitet. Typisk er det også en billigere løsning at vælge en frugtordning frem for selv at smutte ned i supermarkedet og købe ti bananer, ti æbler og ti pærer. Skal du selv handle frugt ind, er du måske tilbøjelig til at vælge de varianter, du kender. Levering af en frugtkurv er derfor en god mulighed for at blive introduceret til nye typer af frugt. Ganske vist er frugt sundt, men det er også en god idé at spise et varieret udvalg for at drage nytte af hver variants gavnlige effekter. For at motivere medarbejderne til at vælge frugt som et sundere alternativ, er det væsentligt med indbydende frugt. Det er de færreste, der har lyst til at sætte tænderne i en brun banan eller en tør appelsin. Med en frugtordning er det nemt at tilpasse frugtkurvens størrelse og frekvensen af levering. På den måde er medarbejderne sikret frisk frugt i god kvalitet, og at frugtkurven aldrig bliver tom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *