Få de bedste omgivelser i din kontorbygning

I vores liv spenderer vi uhyggeligt meget tid på vores arbejdsplads. Derfor er det også supervigtigt, at det er rart sted at være, hvor man kan være kreativ og blive inspireret til at udføre sit job på bedste vis. Mange kontorer lider desværre af, at møblerne og indretningen er kedelig. Dette får ikke ligefrem medarbejderne til at blive inspirerede og til at tænke nyt og anderledes, så de kan gøre et bedre stykke arbejde, som hvis det var en mere indbydende arbejdsplads. Vores omgivelser betyder utrolig meget for, hvor stor en indsats vi yder. Vi har derfor lavet denne lille guide, så du kan få idéer til, hvordan arbejdspladsen kan friskes op.

Indret kontoret moderne

Når du skal indrette et kontor, er det vigtigt, at det har et moderne og professionelt udseende, men at dine medarbejdere også kan føle sig godt tilpas. Derfor bør du indrette i farver, som kan løfte stedets atmosfære. Har man udelukkende indrettet sig med sort/hvide møbler, kan man ikke forvente, at ens medarbejdere synes, at de kan blive særlig inspirerede af arbejdspladsens udseende. Eksperimenter med, hvordan du kan inkorporere flere farver. Du kan også hænge nogle smukke billeder med farverige motiver på dine vægge, hvis det ikke lige er sin sag at skifte hele møblementet ud. Det kan stimulere kreativitet i dine medarbejdere, hvis der er noget indbydende kunst at kigge på.
Hos Zederkof kan du få alt i møbler og interiør, og så tilbyder de selvfølgelige førsteklasses kundeservice. Her kan du også få hjælp til at finde ud af, hvilke møbler du bør anskaffe.

Et godt indeklima

Har kontorbygningen et dårligt indeklima, kan det føre til hovedpine og træthed. Det er to ting, som man helst skal undgå på en arbejdsplads. For at få et godt indeklima er det vigtigt, at der bliver luftet ud tit, men det er ikke altid, at det kan lade sig gøre, hvis kontoret befinder sig meget højt oppe. Så skal der skaffes et nyt og godt ventilationsanlæg, der kan holde luften god og ren. Desuden bør man plante en masse planter, da det også skaber et bedre indeklima.
Et større og meget dyrere tiltag er at lave en tagterrasse oppe på taget af bygningen, hvis det kan lade sig gøre. Så kan alle medarbejderne gå udenfor om sommeren, uden at skulle stå nede på et fortov for at få luft. Her kan man få en kop kaffe, spise sin frokost og konversere med kollegaerne. Så får man også en pause fra at være inden døre en hel dag, og det er super godt for helbredet og arbejdstempoet, da man bliver frisket op igen af at få noget luft.

Det skaber også et godt indeklima at holde kontoret skinnende rent. Det kommer vi ind på i næste afsnit.

Hold kontoret rent og flot

Når man er på arbejde, er det vigtigt, at man føler, at der er skinnende rent. Det er virkelig et område, der ikke må haltes på. Derfor skal ens rengøringspersonale og deres arbejdsindsats være i topklasse. Har du følt, at det har haltet på det sidste, er det muligvis på tide at få det skiftet ud. Med ordentlig kontorrengøring skaber du den bedste arbejdsatmosfære, og det bliver langt mere rart at være på arbejdspladsen, når man med sikkerhed ved, at alt er så rent, som det absolut kan blive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *