Gennemgang af Bowers & Wilkins P7

Gennemgang af Bowers & Wilkins P7

P7 er den første af Bowers og Wilkins høretelefoner, der går fra øre til øre over hovedet og ikke blot er to ørepropper, som man sætter i ørene. P7 har med sit design vist, at de har stærkt blik for det minimalistiske design. Den er lavet ud fra lækre materialer med læder, børstet aluminium og rustfrit stål. Selvom de har kælet for designet, skal vi ikke glemme, hvor fantastisk lyd, der er i høretelefonerne. Enhver lydinteresseret med 2200 kr. på lommen vil ikke gå glip af oplevelsen af den gode lyd i P7. Det er en høj pris for et par høretelefoner, selvom det er et premium produkt med et lækkert design og lydoplevelse.

Allerede fra første øjekast på boksen til høretelefonerne opstår en følelse af luksus i første klasse. Høretelefonerne er ganske fint pakket inde i en sort boks, hvor høretelefonerne lægger buet i en hård ramme, der er foret i flettet polyester. Man er ikke et sekund i tvivl om, at det er et højt premium produkt, man sidder med i hænderne. Høretelefonernes hovedbøjle, ørepuder og ydre ørekopper er lavet af noget silkeagtigt læder, der fremstår som den fineste kvalitet. Der lå ligeledes et lille hæfte om instruktioner til brug af høretelefonerne samt en forgyldt ¼ tommer adapter og et ekstra vinyl kabel med cobra-haped stik i den ene ende.

bw-7-3

Af P7s design er der lånt kraftigt fra sin forgænger P5, som havde de slanke linker og lækreste kurver for et par hørertelefoner. På 7 hovedtelefonerne er dog også designet til det almindelige hverdagsbrug, da der er lavet gode robuste komponenter, som forbinder alle de bevægelige dele. Justerbarheden til hovedtelefonens størrelse er nemt at justere, så den passer til den individuelle person. Designet er blevet kælet med til den mindste detalje, da der skal vises mindst mulig indmad samt ledningerne i P7 hovedtelefonerne. Trods det stramme greb omkring hovedet, så formår de lækre ørepuder, at gøre det komfortabelt for brugeren. Det tætte greb omkring hovedet giver en fantastisk tilslutning til ørene, så lyden er i en yderst fin kvalitet, da også isolering udefra er god.

Der ses lige fra første øjekast et lækkert premium design af et par høretelefoner, der med sit lækre design tiltaler enhver. Den tætte tilslutning og isolation fra omverdenen gør lyden rigtig god med en god bas, der er til at holde ud. Bowers & Wilkins P7s høretelefoner formår derfor at levere en elegant og yndefuldt design, der har en fantastisk klarhed og dynamisk udtryk. Det er et par hovedtelefoner man køber, hvis man vil forkæle sig selv med den bedste lydkvalitet samt design af et premium produkt. Det kunne dog være mere tiltrækkende at købe, hvis prisen ville falde lidt, så flere har mulighed for at købe høretelefonerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *