Lenovo og rådgivning omkring køb

Lenovo og rådgivning omkring køb

Da det kinesiske it-firma, Lenovo, tilbage i 2005 opkøbte og overtog produktionen af ThinkPad’s (bærbare computere), var det allerede et veletableret og meget anerkendt navn, der var skabt af it-giganten IBM. Mange frygtede for ThinkPads fremtid, da IBM valgte at sælge flagskibet til Lenovo, men i stedet for at hvile på ThinkPad-navnets tidligere succes, videreudviklede Lenovo den bærbare computer-serie og har opnået nye højder hvad angår kvalitet og funktionalitet. Som resultat er salgstallene konstant steget, og i 2011 var Lenovo det andet mest solgte computermærke i verden.

En af årsagerne til Lenovos store success er, at de har fået sammensat et enormt solidt og bredt udvalg af computermodeller, som er inddelt i forskellige kategorier. Men hvad skal man så vælge, og hvad er forskellen på kategorierne? Her kommer en kort gennemgang af nogle af de mest populære serier:

Lenovo B Series

Lenovo B Series

Den prisvenlige computer.

Er man ude efter en bærbar computer, der tilbyder alle de gængse features til dagligdagsbrug, men uden at betale mere end højest nødvendigt, så er bærbarene fra Lenovo B series det perfekte valg.
B Series er dog ikke velegnet som gamer-computer. Leder man efter en computer til at spille på, skal man bevæge sig op i de lidt dyrere modeller. Er det derimod en driftsikker computer til en lav pris, man leder efter, så er B Series bærbarene et fantastisk valg til hverdagsbruget.

Lenovo ThinkPad EDGE

All-round-computeren.

Hvis man leder efter en bærbar med masser af regnekraft, og som er bundsolid, så er en ThinkPad EDGE bærbar svaret. De er en god målestok for, hvor meget computer man nu om dage kan få for ret moderate priser. Computerne fra denne serie leverer altid varen, og de er kendt for deres driftsikkerhed og evne til at knuse selv de tungeste opgaver, man kaster efter dem.

Lenovo ThinkPad T-series

Bærbar computer uden kompromis.

Ønsker man sig en computer, hvor der ikke er sparet på noget som helst, så er det ThinkPad T-series computerne, man skal kigge efter. Deres tekniske specifikationer er næsten et kunstværk i sig selv, og der findes ikke ret mange bærbare computere på markedet, der kan konkurrere med deres ydeevne. Prisen er til gengæld også sat derefter, men har man brug for maksimal ydeevne kombineret med ThinkPad seriens uovertrufne driftsikkerhed, så vil prisen uden tvivl blive opvejet af den enorme kvalitet, man får for pengene.

Lenovo har også lavet andre serier, bl.a. deres R-serie af små “on the move” computere, og mange andre spændende produkter (det nyeste er tablets under ThinkPad navnet). Du kan se alle deres produkter ved at besøge deres officielle hjemmeside. Så uanset hvad dine behov er, så findes der helt sikkert en Lenovo, der passer til dig.

Mangler du mere rådgivning omkring køb af computerudstyr, så tjek her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *