Her er de 3 vigtigste platforme for studerende

Dagens indlæg henvender sig særligt til unge studerende uden al for mange penge på lommen.

Herunder har vi nemlig samlet tre platforme, som du skal kende til, hvis du gerne vil spare penge eller gøre hverdagen lidt lettere for dig selv.

SPONSORERET AF SANTANDER CONSUMER BANK

Hvis du mangler lidt plads i økonomien til at få råd til det hele, så kan du altid finde hjælp til finansiering på Santanders hjemmeside.

Findroommate

Denne hjemmeside er rigtig smart, hvis du er studerende og mangler et sted at bo. Her kan du nemlig simpelt indtaste hvor i landet, du gerne vil bo, hvorefter platformen foreslår en række muligheder for dig.

Du er selvfølgelig aldrig garanteret, at du får tilbudt nogle lejligheder, men du vil i hvert fald nemt kunne se hvilke lejligheder i din drømmeby, der er ledige.

Så kan du planlægge møder med diverse personer, der søger lejere til deres bolig. På denne måde gør du dine chancer for at finde en bolig tæt på dit studie meget lettere.

Find din roommate her.

Coupl

Hvis du er studerende og har en kæreste, så har I nok problemer med at få råd til de vilde oplevelser.

Kærestepar vil ofte gerne have en masse oplevelser sammen, hvilket kan være rigtig sundt for forholdet, men meget skadeligt for bankkontoen.

Derfor er det heldigt, at I kan benytte jer af platformen Coupl, der viser tilbud og gode idéer på oplevelser sammen for par. Så kan I i hvert fald spare lidt hver måned, når I skal ud og have det sjovt.

Du kan besøge Coupl her.

Simplyjob

Som studerende kan det være vigtigt at finde sig et studiejob. Det er dog ikke altid, at de fleste studerende har energien til at skrive mange ansøgninger til jobs, som de alligevel aldrig hører svar fra.

Det kan være en enormt langsommelig og frustrerende proces – indtil nu: Du kan nemlig bare bruge Simplyjob, hvor du bare kan swipe mellem jobs og sige ”ja” eller ”nej”.

Dernæst kan du bare sende en skabelonansøgning afsted, der kan bruges på de fleste jobs. På denne måde kræver ansøgningsprocessen altså virkelig lidt fra dig.

Det er en god måde at komme i gang med et job, der ikke nødvendigvis er studierelevant, men det er en god start.

Kom i gang med at ansøge her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *