Læs om de nye segboards på markedet

Der er sket meget med segboards siden de kom frem i Danmark og de har haft en stor udvikling, hvilket betyder at det nye segboard kan meget mere end de gamle modeller. De nye modeller kan blandt andet spille musik og de kan køre på offroad arealer.

Der er stor forskel på de mange forskellige segboard modeller, og det er selvfølgelig individuelt, hvad man har af behov og ønsker, når det kommer til valget af et segboard. Før i tiden kunne segboardet kun køre frem og tilbage og det kunne ikke køre langt på et fuldt batteri. Segboardet er nu blevet opgraderet og segboardet kan ses som et transportmiddel, der kan bruges til mange sjove lejligheder.

Segboardet kan i dag bruges både ude og inde og mange bruger boardet, som en del af deres daglige transportmiddel. Det er derfor velegnet til både børn og voksne, der begge kan få gavn af det flade og sjove segboard.

Bluetooth og HD-skærm

Da segboardet først kom på markedet havde det ikke ligeså mange funktioner, som man har i dag. Det er en meget naturlig udvikling, og man bør derfor altid vælge den nyeste model, hvis man ønsker at få det mest udviklede produkter. Det kan sammenlignes med andet elektronik, fordi der sker rigtig meget på den front hele tiden. Det er en løbende udvikling, og teknologien bliver hele tiden forældet.

En udvikling segboardet har oplevet er, at man nu kan få indbygget bluetooth, så man kan høre musik på farten. Nogle segboards er nu også udstyret med en HD-skærm, hvor man kan se segboardets fart.

Gør som de kendte og køb et sjovt board

Der er mange kendte, der har investeret i enten et segboard, en hoverkart, en segway eller et elektrisk skateboard. Nettet florerer med mange videoer af kendte, der kører på de kendte boards, og herhjemme har vi blandt andet set gulddreng, der tog et guld segboard med på scenen.

Der findes mange forskellige muligheder, der kan give dig en sjovere hverdag. Du kan blandt andet finde inspiration til at lave mange seje tricks i videoerne på nettet. Her kan man se, at det er sjovere end at gå, hvis man køber et segboard.

Segboardet kan pimpes med forskellige gadgets, der kan gøre dit segboard endnu sejere. Det samme gør sig gældende for hoverkart og de elektriske skateboards, der kan pyntes med klistermærker og andre seje gadgets.

Nye offroad muligheder

De nye segboards gør det muligt at køre på det offroad, hvor nye og større hjul gør det muligt at køre på meget varierende terræn. Det giver mulighed for at lave nye tricks sammen med vennerne og det kan bruges som et reelt transportmiddel ude på vejene.

Find alle modellerne online.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Lars Wulph Rørvig on februar , 2020

    Jeg kan se at jeres link er dødt.

    Derfor tillader jeg mig at indskyde at segboard.dk har top lækre segboards til prisen.
    Dertil kommer at de har papire på at deres segboards er testet og tjekket i Danmark til UG! For sikkerhed og byggekvalitet.

HAVE SOMETHING TO SAY?