Her finder du de bedste Macbook covers

Hvis du ejer en Macbook, har du højst sandsynlig været ude at investere et større beløb og du har måske tilkøbt en forsikring i forbindelse med din Macbook investering. Uanset hvad, så bør du overveje at beskytte din Macbook på den bedst mulige måde, hvis du vil fremtidssikre din dyre investering.

Du kan vælge at købe et computer sleeve, altså en slags mini taske, der kan beskytte din Macbook når du er på farten. Men hvis du vil give din Macbook en skarp all-around beskyttelse, vil den bedste løsning være at købe et Macbook cover.

En af de webshops som sælger et stort udvalg af Macbook air covers & Macbook Pro covers er Bomo.dk. Der finder du et af Danmarks største udvalg af covers og sleeves til computere.

Forneden har vi samlet 3 af de bedste macbook covers fra Bomo.dk, der både giver en optimal beskyttelse, men samtidig har et pænt og elegant look.

eSTUFF Macbook covers

eSTUFF er et dansk mærke der producerer alt fra mobil covers til USB opladere. De har fokus på at skabe et clean look, hvor der stadig er plads til de mere friske farver, som man kan se ved deres nye Warrior kollektion.

Selve kvaliteten på deres Macbook covers er på et overkommeligt niveau, hvor alle kan være med, men hvis du er på udkig efter et billigt macbook cover, skal du ikke vælge et eSTUFF macbook cover.

eSTUFF vægter deres beskyttelsesniveau højt, derfor er alle deres materialer af høj kvalitet. Coverne er produceret i et robust hard case materiale, der sikrer din Macbook mod ridser og alvorlige slag.

INCIPIO covers

INCIPIO er er amerikansk mærke der minder lidt om eSTUFF, dog har de mere fokus på det minimalistiske design. Du finder typisk deres Macbook covers i en farve. Du kan særligt kendetegne coverne ved deres ultratynde design. Så hvis du er typen der godt kan lide det tynde look, så skal du investere i et INCPIO Macbook cover.

Deres Macbook covers er nemme at montere og afmontere, derudover er der fire gummidutter under coveret, så din computer forbliver skridsikker.

EXTREMEMAC

Extrememac er det mere billigere alternativ, der egner sig perfekt til der ønsker at gøre et billigt og solidt køb. Coveret kan købes på Bomo.dk og få andre webshops.

Med et cover fra Extrememac får du en stilsikker kombination af et pænt design, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Coverne er tynde men stadig beskyttende og skaber sikrer rammer for din Macbook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *