Sådan får du gadgets nemt til at indgå i din indretning

Der findes bare så mange utrolig fede gadgets derude der kan det ene og det andet. Det passer ikke umiddelbart godt med at et minimalistisk hjem er moderne, for der er da intet der siger meget mere imod minimalisme end gadgets.

Det skal heller ikke komme til at se vulgært ud med en masse ting der skriger efter opmærksomhed, derfor er der nogle faktorer der er værd at holde øje med, for at finde ud af hvor godt de forskellige gadgets passer til lige netop din indretning.

Farverne

Det er det første vi skal se på, for at finde ud af om den enkelte gadget passer i indretningen. Hvis du eksempelvis har meget hvidt i din stue, kombineret med noget træ (måske de populære plankeborde, flotte træfigurer eller vintagekasser), så skal du nok ikke implementere et chrom-skinnende objekt, da det tager alt for meget opmærksomhed og afviger derved fra den stil du i forvejen har skabt.

Det er også vigtigt at have styr på de komplementære farver. Komplementære farver er altså farver der er en fuldstændig modsætning af hinanden, eksempelvis rød og grøn, gul og violet, samt blå og orange. Disse farver passer ikke sammen rent harmonisk. Selvfølgelig er der ingen der skal bestemme hvad du kan lide, det er dog sjældent at komplementærfarver passer sammen.

Skab en mening

At købe en masse gadgets der er i forskellige genrer, hænger heller ikke rigtig sammen. Men hvis du eksempelvis køber noget lys der kan skifte farve via en fjernbetjening, kan du med fordel købe en lampe der kan det samme. Men hvis du køber en vinholder hvor det ligner at den bryder fysikkens love, en fjernbetjening til TV’et formet som en fodbold og en aluminium (eller chrom) vægur der kan vise temperaturen også, så bliver det meget hurtigt alt for meget.

Derfor bør du vælge med omhu og overvej gerne flere gadgets inden du beslutter dig for at en gadget skal indgå i din indretning.

Hvis du har både farver og selve meningen med i dine overvejelser over gadgets du ønsker dig, så skal du nok kunne får det til at passe i din indretning nemt.

One thought on “Sådan får du gadgets nemt til at indgå i din indretning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *