Ny opfindelse fikser akustikken (på væggen)

Lyddæmpende lærredsbilleder

Ny opfindelse hos Garant kæden giver bedre lyd og akustik.

En god akustik både i hjemmet og på arbejdspladsen er utrolig vigtig for både arbejdsmiljøet og det personlige liv og for ens trivsel. Det er nok mest på arbejdspladsen, at dette gør sig gældende, da der i hjemmet oftest er fyldt ud med møbler i de forskellige rum, og da gulvtæpper også tager en hel del af støjen.

Det er nok mest på arbejdspladser med store åbne kontorlandskaber og i f.eks. gamle fabrikshaller omdannet til kontor eller lignende bygnigner, at dårlig akustik kan være en stor belastning for de ansatte. Mange nyere kontorer har også glasdøre og facader, samt klinker eller trægulve, som ikke er særlig lyddæmpende, i forhold til gulvtæppe og beton mure.

Dårlig akustik i rummet

Men bor man i en stor lejlighed med højt til loftet, og med høj rumklang, kan det også være meget generende, hvis akustikken er dårlig og der ikke er noget der afleder lyden. Det belaster ens dagligdag og giver hovedpine og koncentrations besvær.

Bor man på et såkaldt ”loft” i New Yorker stil, hvor lejligheden er ét stort rum med enormt højt til loftet, som måske ikke oprindelig var tænkt som bolig, kan akustikken også være enormt dårlig, og det kan gå udover mange ting. Arbejder man hjemmefra som selvstændig på hjemmekontor, tilbringer man jo hele sin dag i lejligheden, og det belaster ens hørelse, koncentrations evne, ens humør bliver påvirket og man får lavet mindre arbejde.

Er det på arbejdspladsen vi taler om, så er det jo der, hvor man tilbringer hele sin dag, og hvor man skal yde sit bedste hver dag uanset vilkårene man er i. Er akustikken så dårlig, kan dette være enormt svært, og man mister lysten og gejsten til at tage på arbejde. Livskvaliteten falder, og det må der kunne gøres noget imod.

Bedre lydniveau og livskvalitet

Ved dårlig akustik er lyddæmpende lærredsbilleder en super god løsning, da det ikke kræver det helt store at anskaffe sig lærredsbilleder, og da omkostninger rent økonomisk ikke er så høje, som hvis man skulle i gang med en større foranstaltning af lyddæmpende kontormøbler. Lærredsbilleder med lyddæmpende egenskaber kan afhjælpe mange problemer og kan nemt hænges op og flyttes rundt på, ligesom et helt normalt billede eller maleri.

5-lyddaempende_billeder_kontra_akustiklofter

Derudover har de også en større effekt på støjen end akustiklofter f.eks. har, og de er tilmed dekorative og smarte, samt nemmere at placere. Lyddæmpende lærredsbilleder består af lydnedsættende materialer, og er tykkere end normale lærreder, og bagpå er der placeret en støjabsorberende plade.
De kan bestilles med tryk af ens egne private billeder eller med kunst eller grafik, og i forskellige størrelser og formater. De findes hos Garant.nu, hvor de bliver trykt i god kvalitet og til en fin pris og så i 100% bomuld.

Har du spørgsmål omkring alt det tekniske omkring dæmpning af støj på vægfladen, så kan du tjekke Akustiklab siden, som er lavet af Garant partner (SUMOpix) på disse nye støjdæmpende billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *