TDC Play og Sonos slår sig sammen

Sonos og TD Play

I dag gik det nyeste samarbejde, som det trådløse Hi-Fi system Sonos har indgået, i luften, og det med ikke mindre end to nye store samarbejdspartnere, nemlig TDC Play og YouMusic. Både Sonos og TDC Play har hver for sig været frontløberne i nye måder forbrugere kan hører musik på og det var blot et spørgsmål om tid før de to pionerer slog sig sammen. Sonos var de første til at lave et trådløst system, så du kan høre musik fra din computer, i alle rum i huset uden kedelige problemer, såsom kabler der skal trækkes og ledninger man falder over. TDC Play, som har kørt upåklageligt i 5 år, var den første musiktjeneste i verden. Så forventningerne er høje når to så store virksomheder slår sig sammen.

Partnerskabet mellem Sonos og TDC Play gør det muligt for de danske Sonos-kunder at høre de over 20 millioner musiknumre som TDC Play udbyder. Heldige Sonos-kunder har fået lov at teste hvor godt både TDC Play og YouMusic virker allerede inden lanceringen i dag, og skal man tro de tilbagemeldinger der er kommet, er der ikke noget at klage over. Tværtimod, begge musiktjenester ser ud til at passe perfekt til Sonos’ univers.

Sonos og TDC Play slår sig sammenKunder hos både TDC Play og YouMusic har længe efterspurgt netop en integration med Sonos, så de kan nyde musikken andre steder end blot fra deres computer. Så Sonos dækker endnu et nyt behov i markedet, præcis som de gjorde da de først lancerede deres trådløse Hi-Fi system.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?