Som en helt speciel feature for alle jer læsere her på kmu.dk har vi fået lov at præsentere en ny gadget, der virker meget lovende, nemlig Hot Watch. Hot Watch er med på trenden i en spændende ny udvikling af, hvad et armbåndsur skal kunne.

Forbrugere i dag er blevet mere krævende når det kommer til elektronik, og det er ikke længere nok at man bare kan aflæse klokken når man ser på sit ur.

Umiddelbart ligner Hot Watch et helt almindeligt armbåndsur, men det kan meget mere end det. Der er de almindelige features man kender fra et almindeligt ur, nemlig alarm, stopur, og timer. Udover det er der også et verdens-ur, så du kan have tiden for to tidszoner kørende på én gang, en kalender, skridttæller, lommeregner, en musik-afspilningsfunktion, mulighed for at sende beskeder som både SMS, over Facebook, e-mail, og via Twitter. Og den helt store nyhed er at du også kan ringe fra dit nye armbåndsur.

Skærmen på Hot Watch er med e-papir, hvilket gør den nem at læse, uanset om du er ude eller inde, og hvilken vinkel du ser uret fra. Touch-screen gør det nemt at manøvrere og ved bare at tegne et D for dial på skærmen ringer man op. Hvis man vil have apps frem tegner man et A.

Den største feature som Hot Watch har, er helt klart muligheden for at lave opkald fra den. Det fungere ved hjælp af en lille enhed bag på uret, der indeholder både mikrofon og højtaler. Højtaleren fungere således at den udelukker al trafikstøj og andet baggrundstøj der måtte være, så det uden problemer er muligt at høre den person du har ringet op. Når man bruger uret som telefon skal man stadig holde hånden op til øret som om man rent faktisk holdte en mobil i hånden. Det er nødvendigt fordi din egen hånd vil føre lyden fra højtaleren i uret og til dit øre, og forstærke dem så du kan høre dem. Ved test af telefon-funktionen har lyden vist sig at være overraskende god og klar, selvom det ikke var den bedste kvalitet man er vant til ved en rigtig mobil.

HOT-Watch-EdgeVed hjælp af Kickstarter.com har det været muligt for folkene bag Hot Watch at crowdfunde hele projektet. Crowdfunding fungere således at hvis folk tror på ideen donerer de penge til projektet, og donationerne kan være så små som helt ned til $1. Indtil nu har Hot Watch-folkene fået indsamlet over $500.000 så man må sige at det i hvert fald på internet-siden Kickstarter.com er en succes allerede. Folk tror på ideen og støtter op om projektet.

Hvis du selv gerne vil have fingrene i et Hot Watch må du vente lidt endnu. Uret bliver først lanceret til december, så man må væbne sig med tålmodighed, og eventuelt donere et par dollars på Kickstarter.com hvis man tror på projektet.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?