De dansende højtalere

De dansende højtalere

I denne omgang skal vi anmelde en anderledes type højtaler, nemlig de anderledes højtalere kendt som ”Dancing Water Speakers”. De dansende højtalere vil gøre dit næste musiknummer endnu mere underholdende. Disse water dancing speakers er perfekt egnet til dem der er trætte af deres regelmæssige computer-højttalere. Disse dasende højttalere er en nem måde, at krydre din musikoplevelse og kan ændre stemningen af musikken for hele selskabet.

Funktionaliteten af højtalerne

I hver af de to water dancing speakers, er der fire LED lys (rød, blå, grøn og gul) indkapslet i en klar plast omsluttede af en smule vand i bunden. Du tilslutter højttalere til din computer, iPod/mp3-afspiller eller telefon igennem jack-stikket. Når musikken begynder at spille, skydes vandet op i luften til musikken, og du kan opleve et multifarvede springvand af lys skudt af sted i højttalerne og blinkende effekter gennem hele rummet. Som en ivrig musikelsker og en fortaler for usædvanlig og eklektisk indretning, vidste jeg, at jeg var nødt til at anmelde disse højtalere, så snart muligheden vidste sig. Nyd videon herunder.

Konstruktionen af højtalerne

Water dancing speakers kommer med mulighed for tilslutning igennem jack stik, hvilket betyder at dette kan benyttes til næsten alt udstyr som kan producere og afspille lyd. Højtalerne får strøm gennem det medfølgende USB-stik, hvilket kan stille visse begrænsninger for brugen af højtalerne, men da man primært vil benytte disse højtalere som en sjov gadget på skivebordet, ses dette ikke som noget problem.

water dancing speakers i aktionWater dancing speakers er meget let, og taget størrelsen i betragtning, giver dette gode mulighed for tage sættet med på ferie, og sætte en feststemning i hotelværelset. De er især perfekt til små rum, både pga. det indbyggede lys såvel som styrken på højtalerne. De er omkring 5 cm brede og er  20 cm høje. Størrelsen på højtalerne er perfekt, hvis man har pladsproblemer på skriveborde, og designet, gør det nemt at få dem til at passe ind. Designet kan selvfølge ikke konkurrere med højtalere i andre prisklasser, men taget sin lav pris i betragtning, laver højtalerne op til dette.

En højtaler er en højtaler?

En ulempe ved water dancing speakers er, at der ikke forekommer nogen volumenkontrol på selve højttaleren, som ofte er at finde på andre højttalere i samme størrelse. Volumenkontrollen indstilles af musikafspilleren, uanset om det er din iPod/mp3-afspiller eller din computer. Herudover er der selvfølgelig visse begrænsninger for volumen, men højtalene har meget kraft, taget størrelsen i betragtning. Styrken på højtalerne er især ideelt for folk der bor i et lejlighedskompleks eller kollegieværelse, men skal ikke købes for at skabe lyd til større arealer.

En anden lille ulempe er, at der ingen måde er, at slå højtalerne fra når musikken slukkes. Vandet vil stoppe, men højtalerne vil stadig lyse forskellige farver, hvilket giver en god portion lys. Nogle mennesker vil fortrække det, men for andre vil dette være et irritationsmoment. Eneste måde at slukke strømmen på, er ved at tage USB-stikket fra computeren, hvilket vil være ideelt for nogle, men vil give problemer for andre.

Lydkvaliteten af ​​disse vand højttalere er ikke den bedste, men køber man disse højtalere, vil lydkvaliteten ikke være den afgørende faktor. Højtalerne vil dog være bedre end de fleste indbygget i din computer eller telefon.  Elementet som er vigtige ved disse højtalere, er hvor awesome de ser ud i et kontor eller i et kollegieværelse. Så hvis du ønsker at krydre din musiklytning samt dit computer område med noget temmelig awesome højtalere, så er dette højtalerne for dig. Hvis du leder efter noget, der vil gøre din musik skiller sig ud med sin dybde og kvalitet, så vil jeg anbefale dig at læse omkring f.eks. produkter som Sonos her på hjemmesiden.

Denne anmeldelse er bragt i samarbejde med LiquidSpeakers. Besøg deres online webshop, hvor de forhandler disse højtalere til en pris af 250 kr.

køb water dancing speakers her

Se alle KMUs mini højtaler test her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *