Samsung Galaxy Gear – det nyeste Smart Watch på markedet

Samsung Galaxy Gear

Samsung har netop annonceret deres seneste produkt, og de er reddet med på Smart Watch bølgen og lancerer den 25. september deres Samsung Galaxy Gear. Samsung uret skal fungere som en forlængelse af din mobil ved hjælp af Bluetooth, så der er ikke tale om en egentlig ur-telefon, som andre producenter har på tegnebrættet. Samsung Galaxy Gear har dog en masse fede features og dem vil vi se lidt nærmere på her.

Lækkert og brugbart design

Samsung Galaxy Gear smartwatchEn af de helt store designmæssige udfordringer er at gøre udseendet så moderne som muligt, samtidig med at man har funktionaliteten for øje. Umiddelbart virker det til at Samsung har klaret denne svære balancegang, og Samsung Galaxy Gear virker som et ur, man rent faktisk har lyst til at tage på til hverdag. Man kan vælge mellem et sort, gråt, orange, beige, guld eller grønt design, som helt sikkert vil trække mange købere til, der har lyst til at personliggøre deres Smart Watch med deres yndlingsfarve. En af de helt store Smart Watch fælder er, at designet bliver for stort og klodset til at det er behageligt at gå rundt med. Men Samsungs ur har en god størrelse – den er stor nok til at man kan se og bruge skærmen optimalt, mens den samtidig er lille nok til ikke at føles som en smartphone bundet rundt om armen.

Kendte og nye Samsung features

Lad os starte med det helt basale: Samsung Galaxy Gear er et ur. Det kommer nok ikke som den store overraskelse. Men derudover kan den så meget mere. For det første har man har utallige muligheder for at bestemme hvilke informationer, der skal vises på frontskærmen, lige fra klokken, og vejret, til forskellige apps. Styresystemet er android, så Samsung-brugere vil kunne finde rundt i det uden problemer.

Samsung Galaxy Gear er en forlængelse af din mobil, og Bluetooth mellem de to enheder sørger for at dit ur vil give besked hver gang en du får en opringning, en SMS, en e-mail, eller en alarm. Og ikke nok med det, du kan endda besvare eller ignorere opkaldet og se beskederne på urets display. Du kan også ringe op til alle dine venner, helt uden at røre din mobil.

En ekstra fed feature som Samsung har udviklet er et lille kamera, der sidder meget diskret på ydersiden af remmen, og som gør det muligt at tage billeder og optage video når du er på farten. Du kan hurtigt tænde for både video og kamera, det kræver blot et enkelt swipe over skærmen og et tap, og så er optagelsen i gang. Skyder man nogle fede billeder eller vilde videoer er begge nemme at dele på de fleste sociale netværk.

En mulighed som alle producenter har overvejet i forhold til deres udgave af et Smart Watch er fitness applikationer. Her er Samsung med helt fremme, og de har i deres ur indbygget et sensorsystem, så du nemt kan aflæse hvor mange kalorier du har forbrændt på en dag, hvor mange skridt du har taget og hvor langt du har gået. Sammen med en fitness app vil det være meget brugbart for alle fitness entusiaster, og alle os andre, der bare er nysgerrige.

Prisen på Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear modellerSom sagt kommer Samsungs Smart Watch på gaden den 25. september, men prisen er endnu uvis. Der er blevet spekuleret i om den er over eller under konkurrenternes prisniveau, og hvordan markedet for Smart Watch har udviklet sig. Hvis man tager højde for at Samsungs Smart Watch har nogle bedre features og en langt bedre Bluetooth forbindelse end de fleste andre, så er det rimeligt at skyde på at prisen kommer til at ligge omkring £200, eller hvad der svarer til lige under 2000 kr.

Om folk er villige til at betale så meget for et Smart Watch vil tiden vise. Samtidig må vi også vente med at se om Samsung Galaxy Gear og alle de andre Smart Watches rent faktisk er brugbare gadgets, eller om det blot er teknologi der er udviklet, fordi vi er blevet for dovne til at tage vores mobil op af lommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *