Snap-skabet – Hvad? Fremtidens køleskab har kamera

Der findes efterhånden ikke mange mennesker, som ikke modtager billeder på deres mobil eller smartphone nu om dage. Ung som gammel, så tjekker vi telefonen oftere og oftere og modtager her billeder på masser af forskellige måde. Men det er måske de færreste der har tænkt på, hvordan de vil reagerer når de første gang modtager et billede fra deres eget køleskab. Ja, du læste rigtigt, dit køleskab.

Indtil nu har danskerne taget de såkaldte amerikaner køleskabe til sig, som værende det nyeste nye, da de har indbygget koldt vand og isterninger, men nu skal vi måske til at holde øje med endnu vildere og smartere køleskabe på oversigten. Er du i tvivl om hvor langt vi er nået med køleskab i dag, så tjek mulighederne for køleskabe her.

Fremtidens køleskabe

Fremtidens køleskab kan meget nemt have den feature. Og det er med god grund.

Der bliver nemlig forsket og udviklet på software, som kan genkende de ting du har stående i dit køleskab. På den måde kan du fra din smartphone altså tjekker om du har oksekød, tomater osv. når du skal handle ind til spaghetti med kødsovs. Og her er det jo super smart, når du skal lave din indkøbsliste eller i det tilfælde, hvor du har glemt det og allerede står i dit lokale supermarked.

Når du nu har fået samlet underkæben op over ovenstående, så kan følgende måske overraske endnu mere. For giganten Siemens regner nemlig med, at deres køleskabe snart vil kunne sende dig en liste over mulige opskrifter ud fra hvad du har i dit køleskab. De muligheder er der sikkert rigtig mange, der længe har ville kunne have gjort godt af, og hvilke muligheder giver det ikke for at spare penge på mad-kontoen. Ja, listen af muligheder er mange. Endvidere bliver der skrevet om mulighederne for selv at vælge opskrifter, hvorefter dit køleskab automatisk generere en indkøbsliste til dig med de manglende ingredienser. Hvor vildt det end må lyde, så er dette altså undervejs og tæt på at ramme forbrugerne.

Fremtidens køleskab

Faktisk blev der tilbage i 2012 skrevet om dette, med udsigten til at disse køleskabe skulle ramme markedet i 2014. Læs evt. artiklen her. Når så du enten har valgt din opskrift ud fra hvad du havde i køleskabet eller efter at have handlet ind, så hjælper denne smartphone app dig naturligvis også med selve opskriften, som du enten kan printe eller have fremme på din mobil eller tablet.

Spændende bliver det i hvert fald, at følge denne udvikling, hvor jeg mener at vi efterhånden har set rigtig mange smarte gadgets, som i bund og grund er komplet unødvendige, men blot er kommet til for at vise, hvor langt teknologien er nået hos det enkelte selskab. Men jeg mener dog, at disse egenskaber for et køleskab er et yderst brugbart redskab. Jo vist, kan man slå op i en kogebog og finde en lækker opskrift og inspiration heri, men og det er et stort men, kan den finde en opskrift ud fra hvilke ingredienser man allerede har eller nemt supplerer op herefter? Netop dette, syntes jeg giver så mange gode muligheder for at finde på nye spændende opskrifter i hverdagen unden at skulle bruge rigtig mange penge på indkøb, samtidig med at den også gør indkøbet nemmere og billigere på flere måde. Dette køleskab er i hvert fald yderst velkommen i mit hjem, og jeg venter spændt på det!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med lavprishvidevarer.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *