Top 5 over smarteste ure i 2014

Top 5 over smarteste ure i 2014

Vi drøfter og evaluerer konstant alle smartwatches og de app’s, der hører til. Lige fra konceptet til produktionen – og gerne alle de opdateringer, som kommer efterfølgende. Vi skal bruge alle disse stadier til at forsøge at finde den bedste smartwatch. Det forekommer mig, at producenterne bare vil have produkterne sendt ud til forbrugeren hurtigst mulig og først på markedet – hvorefter de begynder at lave opdateringerne og fejlene på produktet. Mange af produkterne kan dog også få en god opdatering gennem firmware- og softwareopdateringer. Her er buddet på årets 5 bedste favoritter, der eksisterer i dag.

1. Pepple Smartwatch

Dette ur er min favorit! Skaberne af Pebble havde en vision, haft den oplevelse og har fået markedsført denne enhed helt ekstremt, selv før den første enhed blev produceret. Jeg vil vove og sige, at Pebble egenhændigt har startet smartwatch markedet, som kun lige er begyndt.

Pepple Smartwatch

Jeg vil antage, at dette smartwatch er det bedste på markedet lige nu, men dog føler jeg, at det stadig er et ufuldstændigt produkt. Dette udsagn baserer jeg i høj grad på den fuldstændige mangel på nyttig software. Styrken i dette ur er dog i sine tekniske specs, dens evne til at blive opgraderet gennem firmware og gennemført med hjælp af software – i det faktum, at dens popularitet sikrer, at de nyttige og produktive app’s snart vil forekomme.

2. Martian smartwatch

Her er den mest elegante smartwatch i øjeblikket tilgængelige smartwatch. Til forskel for Pebble, der er udformet som en smart enhed, der fungerer i samspil med brugerens smartphone, så er Martian smartwatch designet til at blive brugt som en forlængelse af din smartphone. Ikke desto mindre så tilbyder Martian også håndfri stemmekommandoer, meddelelser, alarm display og kontrol over smartphonens kamera. Med alle disse funktioner kombineret med den sofistikerede stil, gør Martian smartwatch et top valg for en person, som ikke ønsker at bære rundt på en computer på håndleddet.

Martian smartwatch

3. I’m watch

I’m watch er langt den bedste moderne leder af smartwatch ure, som er til rådighed i dag. Når det kommer til mode, så er det ikke overraskende, at den er italiensk lavet. Uret har et godt udseende, gode specs og føles god solid. Problemet med I’m watch er bare, at det ligesom de fleste konkurrenter, føles som om, at firmware og softwaren er ufærdige og ufuldstændige. Manglen kan dog nemt afhjælpes, når opdateringerne bliver frigivet. Hvis uret kan få opdateringen, vil det være et smukt gadget, der nemt kunne stige til min første favorit i top 5.

I’m watch

4. Sony smartwatch 2

Dette ur har netop fået en opgradering fra Sony’s første udgave af den spirende smartwatch. Jeg troede, at det blot ville være et opkog af den oprindelige Sony smartwatch 1, men det har vist sig, at opgraderingen er meget bedre end forventet. Det er en sand udfordrer i betragtning af den nuværende tilstand af smartwatch teknologien.  En ulempe ved dette ur er dog, at den er begrænset til Android-telefoner, omfattede iOS og Iphones – ellers ville jeg have haft den højere oppe på min favoritliste.

Sony smartwatch 2

5. ConnecteDevice Cookoo

Til sidst på min favoritliste er Cooko watch. Den er simpel, højtidlig og har funktioner. Det er et godt design, velkonstrueret og bestemt til at fungere som en forlængelse af brugerens smartphone. Ulempen er igen softwaren, der virker ufuldstændig med en fornemmelse for beta. Men når dette problem bliver løst med en opdatering, så er denne sporty smartwatch en god konkurrent på markedet.

ConnecteDevice Cookoo ConnecteDevice Cookoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *