Vi kigger på gadgets til den danske blogger

Det er jo efterhånden blevet hvermandseje, at have en blog, hvor man uddeler personlige historier eller interesse fra ens liv. Eftersom vi ved noget omkring gadgets, så sammensætter vi disse to i dette indlæg.

Og med gadgets der mener vi både alle de seje widgets, plugins eller andre former for add-ons, som kan gøre din blogoplevelse endnu federe samt de faktisk fysiske produkter, som også kan gøre din blog federe. For at kunne skrive dette indlæg, så har vi alliceret os med OpretBlog.dk, som driver en række danske blogs – men endnu vigtigere, guider nye bloggere til at oprette en fed blog.

De rigtige gadget

Selvfølgelig skal der også en række fysiske gadget på listen, for det er nu det vi en gang er bedst til. Derfor har vi udvalgt 3 gadget, som en hver blogger skal have. Disse 3 gadget vil være med til, at gøre en hver bloggers hverdag endnu lettere.

iPad 3 mini

Med denne lille smarte tablet kan man nemt blogge lige meget om du er på farten, eller sidder hjemme i sofaen. iPad 3 mini fylder næsten intet, og kan derfor transporteres med alle steder. Det kræver lidt, at vende sig til at skrive på enheden, men med et mindre tastatur, så har du hurtigt en 100% funktionsdygtig skriveenhed.

iPad_mini_3_2

Dropboks

Dette stykke smarte software giver dig en masse online lagerplads, så du altid kan tilgå og forsætte din skrivning på tværs af medier. Fremtidens blogger skal være klar til, altid at kunne tilgå sine dokumenter, hvilket dropboks giver dig muligheden for. Herudover vil du også konstant have backup af dine filer. Igennem fiverr kan du hurtigt få 20 GB, hvilket burde være nok for de fleste danske bloggere.

Canon kamera

Med en nogenlunde telefon til de helt hurtige billeder og det smarte Canon Powershot S120, så har man som blogger altid mulighed for, at tage perfekte billeder til bloggen. Igen er størrelsen en fordel, hvor du nemt kan have kameraet i bukserne, uden at have et kæmpe objektiv som stikker frem. Den indbygget wifi-funktion, giver en helt masse enheder til nem og konstant overførelse til alle dine enheder.

Canon Powershot S120,

Widget- og plugins-gadget

Med så mange forskellige widgets, plugins og andre tilføjelser derude, kan det være svært at vide, hvad der skal medtages, og hvad at udelades for at opnå en fed blog. Herunder har vi samlet listen for dig!

Author profil

Har du flere personer som bidrager med indhold til din blog? Publicerer du indhold fra gæstebloggere fra tid til anden? Hvis ja, overveje at integrere forfatterprofiler på din blog – både i slutningen af de enkelte artikler samt på separate forfattersider.

Sociale medier knapper

Hvorfor ikke få andre til at hjælpe dig med, at sprede budskabet omkring din blog? Lad dine læsere gøre noget af benarbejde for dig ved, at give dem mulighed for, nemt at dele dine fantastiske indlæg på f.eks. Facebook. Denne måde kan du nemt sprede dit indhold på, og rammer din læsere venner og bekendtskaber.

sociale medier knapper

Søgefunktion

Gør det nemt for de besøgende at finde det indhold, de leder efter ved at tilføje søgefunktionalitet til din blog. Det giver en meget bedre brugeroplevelse og opmuntrer dine læsere til at blive og finde andet indhold. Og hvis du kan indsætte en søgefunktion der giver indsigt i, hvilke søgeord de besøgende søger efter på din blog (igennem Google Analytics), kan du benytte dette til at skrive endnu flere gode indlæg.

2 Readers Commented

Join discussion
 1. Michael Spliid on januar , 2015

  Nu blogger jeg selv og må sige at denne “liste” langt fra rammer noget de4r ligner gadgets til bloggere.

  Hvad med at nævne appen til WordPress der findes både til IOS og Android, konkrete plugins som MicroPoster som for WordPress til selv at dele indlæg på dine social medier eller bare et konkret link til et plugin til backup i DropBox ?

  https://wordpress.org/plugins/wordpress-backup-to-dropbox/

  Just saying 🙂

  • Nicolaj N. Author on januar , 2015

   Hej Michael

   Vores liste er langtfra komplet, og de programmer du nævner har sikkert en plads herpå. Kommer en version #2 af denne liste, så vil de helt sikker være at benævne derpå.

   /admin

HAVE SOMETHING TO SAY?