5 fede vin gadgets

5 fede vin gadget

Det er tid til at accessorise din foretrukne flaske vin! Uanset om det er den perfekte vinreol, en fancy flaske prop, futuristisk proptrækker, en praktisk anordning til at tage vin på farten, eller en dum vin-relaterede hadegave gave, er her nogle gode gadget ideer til den vin-elskende forbruger.

1. Den perfekte vinreol

Før du begynder at overveje hvilke gadget du skal have eller give væk, så skal du selvfølgelig have styr på det vigtigste element lige efter vinen – nemlig din vinreol. Når de dyre dråber er købt, så skal de selvfølgelig også opbevares på den perfekte måde! Her er det selvfølgelig vigtig at have styr på placering og temperatur, men dette kræver et helt indlæg for sig selv.

kvadrat-vinreol-akryl

Den akryl futuristisk vinreol fra vinforumbutik er et god bud på en vinreol til både nybegyndere og vin eksperter, men begynder de dyre dråber at fylde derhjemme, så skal man kigge på mulighederne fra Boxx, hvor der ofte er plads til 120 plaster. Se et stort udvalg af vinreoler her.

2. Udendørs vinholder

Se mor, ingen hænder! Bringe vin på en skovtur resulterer ofte i en ubehagelig glas bedrift, hvor du akavet prøver at balancere dit glas på græsset, hvor et frygteligt tilfælde af rødvin spild er næsten bundet til at ske. Men med denne vinholder, er du indehavere af et værktøj, som altid tillader dig at drikke din vin, uden bekymringer.

7971A541-42C2-4CFD-A1D4-5483F0BA01CE

3. HappyMan flaske prop

Vi elsker hadegaver med ekstra funktioner, især når vinen er involveret. Der er ingen grund til at undre sig over, hvorfor denne kammerat er så glad – Hvis din vin har behov for en god opmærkning, så er HappyMan lige den rette gadget til dig.

HappyMan

4. VinniBag til de rejsende

Her kommer den perfekte gadget til den rejsende, hvis du nogensinde kommer tilbage fra en weekend getaway i Frankrig med et par flasker af din favorit boutique French Bordeaux omhyggeligt pakket i din bagage, blot for at åbne din kuffert og finde en brudt vinflaske og ødelagte tøj svømning i en pulje rødvin? Heldigvis kan VinniBag forvandle en vin med om til en stor ble – oppustelige og genbruges, med nogle ekstra pude specielt designet til store højder. Mist aldrig dine vin fra rejsen igen.

VinniBag

5. Vacu Vin Vacuum Vin Pump

Det er en ganske trist dag, når du hælder det allerede åbnet glas vin og indse, at det har oxideret til point of no return. Vacu Vin Vacuum Vinpump er en genbrugelig vakuum lagring, der holder åbne vinflasker frisk i ugevis. Det omfatter en robust vaskebar plast pumpe og gummiproppen, således at vinen holder sig frisk så længe som muligt.

Vacu Vin Vacuum Wine Pump

4 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: vin gadgets til vinelskeren | Pegasusvin – alt om te og vin til folket 3 nov, 2013

  […] så derfor kan det være sjovt at kigge på de lidt mindre vin gadgets. Vi har i samarbejde med KMU sammensat en liste af vin […]

 2. Cilla Madsen on april , 2015

  Hej, hvor kan man købe den udendørs vinholder?

 3. Jørgen Ferdinand on juni , 2018

  ønsker at købe et par nye propper til min pumpe svarende til billedet

 4. Jørgen Ferdinand on juni , 2018

  ønsker at købe et par nye propper til min pumpe svarende til billedet

HAVE SOMETHING TO SAY?