App’en der automatisk skriver til din kæreste

Denne nye app ”BroApp” Sender forprogrammerede sms-beskeder til konen eller kæresten, så du kan hænge ud med deres venner uforstyrret – måske afholde konen fra at finde ud af kæresten, eller omvendt (vi dømmer ikke!).

I første omgang lyder det som en lidt mærkelig app. Det lød som en måde for en doven kæreste til, at være endnu mere doven. Inspirationen kom efter at skaberne Tom og James, begge indså de ikke brugte nok tid sammen med deres kærester på grund af lange arbejdsdage.

Broapp

Sådan virker BroApp: En mand kan vælge forprogrammerede tekster, som kan sendes til kæresten, men man anbefaler dog brugerne til, at redigere med sine egne versioner. Derefter sættes tid og dato for at sende teksten og app’en gør dermed resten. Endvidere er der nogle forebyggende sikkerhedsfunktioner – app’en kender kvindens WiFi. Dette medfører at der ikke vil komme nogen akavede sms-beskeder. App’en vil også annullere en planlagt meddelelse, hvis begge medlemmer af parret for nylig har skrevet til den anden. Og bare i tilfælde af en person ønsker at kigge på en persons BroApp, er der installeret en “kæreste sikkerhedslås“. Se mere i videoen herunder.

Så kan enhver kvinde lade sig narre af denne app? Tilsyneladende, ja. Tom og James har brugt det med succes i tre måneder som et forsøg og deres partnere havde ingen anelse om dette. James mener at hans partner var imponeret over, at han ville skrive hende en sms-besked, selvom de skulle se hinanden senere. Da de først fortalte deres kærester omkring app’en, sagde deres kærester at enhver pige ville finde ud af det. Her havde de tilsyneladende ikke ret.

broapp Det lyder måske lidt lusket men overvej dette: Mange kvinder har fortalt Tom og James, at denne app faktisk har øget kommunikationen i deres forhold. De fleste kan vel også nikke genkendende til, at man bliver glad for en sms-besked, selvom det er tilfældet man skal ses senere. Faktisk har Tom og James haft mange anmodninger om en “SisterApp” hvis formål er, at hjælpe kvinder med at skrive til deres mænd.

Hvad siger i til denne ide? Er det for meget, eller ville det rent faktisk være en god ide, der kunne hjælpe jer fyre med at huske at skrive regelmæssigt til jeres kærester? – Her på siden mener vi dette er en fantastisk ide.

Artiklen bringes i samarbejde med Sms gateway .nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *