De bedste gadgets til polterabenden

De bedste gadgets til polterabenden

Når en af drengene i vennekredsen skal giftes, så er det de andres opgave at sørge for, at hans polterabend bliver en uforglemmelig begivenhed. Ordet polterabend får sikkert mange til at tænke på vilde byture, strippere og alt for meget alkohol, men mange fyre vil faktisk gerne have en fed drengetur ud af det med sjove aktiviteter, som man også kan huske dagen efter og mange år frem.Selvom man laver en begivenhedsrig dag for gommen, kan man stadig godt give en gave – og det kan nemt kombineres med gode oplevelser. Læs med her, og find ud af de fedeste ideer til polterabend – oplevelser & gadgets – som du kan give til din ven til hans polterabend.

Ideer til polterabend

Øl-smagning

Mænd elsker øl, og hvis gommen er en rigtig øl-entusiast vil han blive glædeligt overrasket over en dag fyldt med øl-smagning. Hvis han ved en masse om øl kan han rigtig få lov at dele ud af sin viden, og måske endda blive klogere hvis I har hyret en vært, som kan fortælle jer noget om de forskellige øl der smages. Aftenen kan også hurtigt blive sjovere, efter man har fået et par øl eller ti indenbords. Ofte den perfekte ide til polterabend for både øl-Novicerne, men også øl-eksperterne.

ideer til polterabend omfattende øl smagning

Der findes uendeligt mange øl-gadgets, som gommen ville kunne få med fra denne aften. For eksempel er der specielle ølglas, flasker eller en øl-køler, så tempererede øl altid er inden for rækkevidde. Hvis gommen går virkelig meget op i øl, kan i også give ham hans helt eget udstyr, så han kan brygge sin egen øl. Det vil helt sikkert give gode point i vennekredsen. Ideen omking øl-smagnings-polterabend vil være noget gommen vil huske i lang tid fremover, og hver gang han drikker en øl vil han blive mindet om den virkelig gode aften i havde stablet på benene for ham.

Gør ham til grillmester

En anden ide til polterabend er at lade kommende gom lærer mere til madlavning, og er han altid den, som står får at fyre op i kullene og stege nogle bøffer på grillen, så vil en udendørs barbecue-polterabend være et oplagt ide. Man kunne få en kok til at lave maden på dagen, og give gode tips og tricks til den helt rigtige stegning på grill. Hvis det ikke er nok til at gøre ham til grillmester, så er der i øjeblikket en masse fede grill-gadgets på markedet. I kan for eksempel give ham et sejt forklæde, motoriserede grill-børster, forskelligt grill-tilbehør, eller specielle krydderier. Man kan også gå i en helt anden retning og give ham trådløse højtalere, som han kan hygge sig med når han står ude ved grillen. Der er mange muligheder og det bliver helt sikkert en uforglemmelig dag – med fantastisk mad! Perfekt ide til polterabend for den stor og lille grillmester.

Pokerturnering med drengene

Gambling som ide til en polterabend Er den kommende gom mere en gambler og lidt af en spillefugl, så kan en pokerturnering være en ide. Forvandl hans lejlighed til et kasino for en aften, med både pokerborde, de helt rigtige poker chips, og eventuelt hyr en professionel dealer som kan løfte aftenen det sidste stykke. Med en habit-dresscode kommer man hurtigt ind i stemningen, og i kan eventuelt anskaffe lidt cigarer og gammel, god cognac for at føle jer lidt mere heldige og komme i den rette pokerstemning. Når aftenen er omme så får den heldige gom alt pokerudstyret – og så kan aftenen jo nemt gentages ved en senere lejlighed for alle drengene. ideen til polterabend for gommen med en lille afhænighed.

Fodboldkamp med gode pladser

Hvis den kommende gom er mere til sport, så kan en fodboldkamp med fantastiske pladser være en mulighed. Sådan en kamp sætter virkelig stemningen for en god aften videre, og gave-mulighederne for en fodboldfan er næsten uendelige. Men uanset hvad, så er en god kamp starten på en god aften.

Vilde events

Hvis jeres vennekreds er vant til at lave sjove og vilde ting, er der også en række arrangementer som ville passe perfekt til en polterabend. For eksempel kan i tage ud på en paintball-bane og bruge flere timer på strategier og formationer, der vil overvinde det modsatte hold. Eller i kan klæde jer ud i de velkendte, og ikke særlig flatterende sumo-dragter og sumobryde. Eller i kan prøve det allernyeste, nemlig megafodbold, hvor det er bordfodbold i kæmpestørrelse og med jer som spillere. Alle disse aktiviteter vil med sikkerhed give gode grin og sjove øjeblikke, og det bedste af det hele vil være, at i køber et videokamera til lejligheden, optager hele dagen, og bagefter giver kameraet i gave til den kommende gom – så har han både et godt videokamera i fremtiden, en fed gadget, og muligheden for at genleve hans polterabend i fremtiden.

paintball til polterabend

Der er mange muligheder og det er bare med at være kreativ når det kommer til planlægningen af en polterabend med de bedste gadgets som gaver.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Eventhall  – hvor den perfekte polterabend begynder.

Se alle KMUs mini højtaler test her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *