De fedeste gadgets til skituren

Ski gadgets

Selvom skisæsonen ikke helt er gået i gang endnu og sneen lader vente på sig, så kan man stadig drømme sig ned til pisterne og frostgrader. Sidste sæson var præget af varmere temperaturer end normalt med dårligere skiforhold til følge, og i år ser ud til at følge den samme triste tendens. Men det betyder ikke at det bliver kedeligt at stå på ski, tværtimod. Vi har fundet de fedeste ski gadgets, som nok skal sørge for at skituren bliver endnu bedre end den plejer. Så uanset om destinationen hedder Frankrig, Østrig, Italien eller måske endda USA, så er du sikret en tur du sent vil glemme hvis disse ski gadgets ryger med i bagagen.

Zeal HD Kamera Brille

ski gadget fra Zeal HD Kamera Brille Zeal var også firmaet bag de første GPSski-briller, og de stopper ikke med at imponere denne sæson når Kamera-brillen kommer på markedet. Kamera-skibrillen, som skyder i HD, kombinerer helt almindelige skibriller med videooptagelse, med et 1080p action kamera placeret lige mellem øjnene. Ikke alene er det en stor forbedring at kameraet ikke længere er placeret på en skihjelm, selve kameraet er en rigtig god kvalitet, med automatisk fokussøgning, optagelse af lyd, og mulighed for at tage billeder på 8 megapixels. Prisen for den fine brille er på $399, men så har man også fantastiske optagelser og billeder af turen ned af pisten, og det kan genleves hele sommeren, når savnet til sneen bliver for stort.

K2 Redningsskovl Plus

den seje gadget fra K2 Redningsskovl PlusSkovle er en nødvendighed i baglandet, men de fleste på markedet er ret ensformige og endimensionelle – de skovler sne, men ikke meget andet. K2 Redningsskovl er designet, så man også har en slæde, så hvis dig eller en af dine kammerater bliver skadet på ski, kan man hurtigt fragtes derfra. Alt det værktøj, som er nødvendigt for at samle slæden er i håndtaget, så det kunne ikke være nemmere. Samtidig kan skovl-hovedet også vendes, hvis man har behov for det, når sneen skal fjernes. K2 sælger Redningsskovl Plus til den nette sum af $89,95.

Zippo Håndvarmer

Gadget håndvarmer fra Zippo En lidt mere moderne udgave af de ellers mange lidt ustabile håndvarmere, som skiløbere har brugt i årevis, finder man i Zippo’s håndvarmer. Firmaet bag lover at den varmere længere og mere stabilt end andre hådvarmere på markedet. Den ser også en del mere cool ud. Der skulle være til hele 12 timers varme i den lille ski gadget, så der skulle være nok til at vare en hel dag på pisterne. Og så er den selvfølgelig genopfyldelig. Zippo Håndvarmer står til $19,95, og det er en okay pris for en ski gadget man helt sikkert vil blive rigtig glad for.

Skizee

Den ultimative ski gadget fra SkizeeEn Skizee er en hjælp til at stå på ski overalt du er – så længe der er sne. Er du i et område uden bakker, er du ikke længere tvunget til at stå på langrend, hvor farten og spændingen ikke ligefrem er på sit højeste. En skizee fungere sådan at man holder fast i den og så trækker den en fremad. Og så er den lige snedækkede skovsti pludselig en mulighed for at få lidt fart på. Firmaet der står bag har dog den samme hjemmeside som for to år siden, og produktet har stået med en ”Kommer snart”-status lige siden, så måske får vi aldrig afprøvet denne ski gadget i virkeligheden.

Buhel Speakgoggle G3 Intercom

Buhel Speakgoggle G3 IntercomDet er det italienske firma Buhel som står bag disse briller, som udrydder besværet med at håndtere en mobiltelefon på ski. Briller fungere ved hjælp af Bluetooth som forbinder dem til din mobil, og så kan du tale i telefon uden så meget som at røre din telefon. Hvilket er en kæmpe hjælp, for så undgår du at skulle forsøge at besvare et opkald med tykke skihandsker på, eller forsøge at høre hvad der bliver sagt gennem en varm hue. Brillerne står til $279 lige i øjeblikket.

Sidas Varmetørrer

gadget Sidas VarmetørrerFugtige, dryppende skistøvler er ikke det mest glamourøse ved at stå på ski, men det er ikke desto mindre noget man bliver nødt til at beskæftige sig med, for det er svært at undgå. Sidas Varmetørrer fungere ved hjælp af ultraviolet lys, som sørger for at zappe fugten væk. Disse fine tørrere er lige til at tage med på rejsen, og vil sørge for at dine støvler er varme og tørre til den næste dag på ski. Og tørre fødder gør bare at skituren bliver hundrede gange bedre. Så få tørre, varme fødder for kun $29,95.

Smith I/O Recon Goggle

Smith IO Recon GoggleDenne brille var allerede et stort hit da den kom på markedet for et par år siden, grundet det hurtige linse-skiftningssystem og fantastiske anti-dug evner. Flere skimagasiner har udnævnt skibrillen til den bedste, og mange professionelle bruger dem også. Nu er de kommet i en ny udgave, med GPS-tracking og mulighed for at sætte den op til din mobil. Desværre afspejler prisen også hvor gode de er, og skal man have sådan et par briller må man op og give $650.

Suunto Ambit

Suunto AmbitDette er egentlig ikke et ur lavet specielt til skiløb, men på grund af de fede funktioner vil den kunne bruges af alle skiløbere, uanset niveau. Off-pist løbere kan gøre brug af GPS-funktionen når de skal lave nye ruter og navigere i landskabet. Skiløbere på de almindelige pister kan bruge den til at måle deres fart. Alle skiløbere vil kunne få glæde af højdeaflæsningen og temperaturvisning. Suunto, virksomheden bag, har lovet at løbende komme med opdateringer til uret, og den nyeste app som firmaet er kommet med er en funktion, som kan beregne hældningen på den bakke eller pist, man befinder sig på. Alt dette kan blive dit for $500.

Ski-finder

Ski-finderEr du en skiløber som ofte mister deres ski i store snedriver, så kommer her en ski gadget som bliver en stor hjælp. Med Ski-finder får du hurtigt fundet skiene igen, da det ved hjælp af radio-baseret teknologi kan lokalisere dem nemt. Og så gør det ikke så meget at man lige mistede skiene et kort øjeblik, hvis man hurtigt kan komme i dem igen og suse videre. Tracking-systemet koster i øjeblikket $160.

 

Chaval Response-XRT Handsker

Chaval Response-XRT HandskerEn af de nyeste ski gadgets på skimarkedet for opvarmet udstyr, er disse skihandsker. Handskerne fungere ved hjælp af et intuitivt varmesystem, som automatisk opvarmer eller afkøler, afhængigt af dine hænders temperatur. Ideen er så at dine fingre og hænder er så komfortable som muligt, uden at det er nødvendigt for dig at indstille temperaturen i handskerne. Disse handsker er blevet testet og de vil holde dine fingre varme tre gange så længe end andre varianter på markedet. Varme hænder er vigtige på ski, og disse handsker kan blive dine for kun $389,97.

Er der andre ski gadgets du ikke kan undvære på skituren? Skriv dem herunder og del dine erfaringer med læserne. Artiklen er skrevet i samarbejde med DANSKI.

One thought on “De fedeste gadgets til skituren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *