De fire bedste bar og party gadgets

De 4 bedste bar & party gadgets

Når man skal holde fest er der mange ting at tænke på. Hvem skal inviteres? Hvornår skal festen holdes? Skal man anrette mad eller skal man blot tilbyde drinks? Der er mange muligheder og løsninger til hvordan din fest kan være, og det er kun fantasien som sætter grænser. Vil du sørge for at din fest bliver den, som vennerne snakker om i flere måneder efterfølgende, så skulle du tage at læse med her, hvor de fedeste og bedste party-gadgets til din fest bliver listet. Tag disse med til festen og den vil med sikkerhed blive uforglemmelig!

Trådløs højtaler

Når folk får lidt at drikke og bliver lidt festlige, så udgør ledninger fra anlægget til højtalerne en stor fare for at nogle falder over det og kommer til skade. Eller endnu værre – ødelægger højtalerne, slukker for musikken og derved ender festen. Men det skal man ikke bekymre sig om hvis man anskaffer sig en trådløs højtaler. Der er rigtig mange transportable højtalere på markedet i øjeblikket så det er bare med at vælge den med det design, den lydkvalitet og den pris som passer til dig og din fest. Med en trådløs højtaler kan du via Bluetooth eller et USB-kabel spille musik fra din iPod eller smartphone, og du kan derved afspille alt din yndlingsmusik uden at skulle bekymre dig om at brænde det ned eller downloade en helt masse. Læs alle trådløse højtaler anmeldelser her.

 Trådløs højtaler

DJ-stand

Går du lidt mere op i musik end gennemsnittet og har du altid drømt om at stå bag en DJ-pult og få alle ud på dansegulvet med de bedste sange og toner, så er her en gadget du vil elske. Du kan få en DJ-pult, som du kan sætte til din iPad, og derefter kan både mikse, scratche, og dubbe din elektroniske musik. Det vil helt sikkert blive et hit til festen, især når der kommer lidt mere alkohol indenbords og du ved et uheld kommer til at afspille en Aqua-sang fra 90’erne du havde glemt lå i dit musikbibliotek – og så bliver det svært at bevare den cool DJ-attitude.

 DJ-stand

Øl-finder

Når man er mange mennesker til festen, og alle har en drink eller en øl i hånden, og tit sætter den fra sig på bordet imellem alle de andres drinks, så kan det ikke undgås at man bliver forvirret over hvilken øl som nu var ens egen. Og det er ærgerligt at miste en hel øl, man kun lige har åbnet for, fordi man ikke kan huske hvilken øl der nu var den man havde drukket af. Men med denne øl-finder vil du aldrig miste din øl igen, for den kan lokalisere din øl inden for en radius af 18 meter. Når du nærmer dig din øl, så bliver lyden højere og højere.

 Øl-finder

God morgenmad

Når musikken spiller og festen er i gang, så er det sidste du tænker på nok morgenen efter. Men når du så vågner efter en rigtig god fest, og tømmermændene melder sin ankomst, så vil en god morgenmad være guld værd. Og med denne morgenmads-station så bliver det intet problem at sørge for at både du og dine eventuelle overnattende gæster får en god, solid, tømmermandsmorgenmad, med både æg, bacon, toast og næsten vigtigst af alt – kaffe.

 God morgenmad

Skrevet i samarbejde med Hjortshøj Partyservice.

One thought on “De fire bedste bar og party gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *