Elektronik – der kan holde dig sund

sponsoreret

Det behøver ikke være kedeligt at komme i form – specielt ikke hvis du elsker elektronik. Der findes nemlig en masse højteknologiske gadgets, som er udviklet med henblik på at gøre løbeturen sjovere samt mere effektiv. I denne artikel kan du derfor læse om elektronik, der kan holde dig i god form og tilmed gøre dig sundere.

Løbeure og pulsure

Løbe-og pulsure har eksisteret i mange år, men i takt med den elektroniske udvikling bliver disse simple apparater smartere og smartere. Disse ure kan hjælp dig igennem træningen og ligeledes virke som en motivationsfaktor. Med Suuntos nye ur har du for eksempel mulighed for at få koordineret et træningsprogram, som du kan have med dig på håndleddet under løbeturen. Disse data kan kombineres med de mange Suunto apps, som kan give dig en masse detaljer omkring din træning. Desuden kan uret måle din puls – også ved svømning og andre træningsformer. Det populære mærke Garmin har ligeledes lavet et nyt ur. Med dette nye ur kan du måle afstand, beregne kalorier, høre musik og meget mere. Dette ur er ligeledes beregnet til svømning og andre sportsgrene, så du altid kan holde styr på din træning, uanset hvad du laver.

Mange løbe-og pulsure kan kobles til computeren, hvor du i samarbejde med højteknologiske programmer kan bruge lang tid på at analysere og optimere din løbetræning. På denne måde kan du tilrettelægge din træning, så den passer perfekt til din løbestil. En super god måde, hvorpå du kan blive sundere og holde dig i form – samtidig med at du får lov til at få elektronisk til værks. Hos Intersport kan du finde et stort udvalg af løbe-og pulsure. Her finder du et bredt udvalg af mærker, modeller og farver, så der helt sikkert er et ur, som falder i din smag. find her.

Den elektroniske løbemakker

Synes du også, at det kan være aldeles kedeligt at skulle løbe alene? Selvom du er helt alene på løbeturen, kan du faktisk have en elektronisk løbemakker eller endda en løbetræner med hele vejen til at løfte din motivation og dermed dit niveau. Den nyeste elektronik medfører, at du som løber skal montere de såkaldt ”pods” rundt omkring på kroppen. En af disse pods skal monteres under brystet, og to pods skal monteres på højre-og venstre fod. Programmet starter med en test, hvorefter den elektroniske træner vil analysere din løbestil. Hvis træneren for eksempel vurderer, at din løbestil kræver en højere kadence, vil træneren guide dig, så du kan opnå en bedre og mere funktionel løbestil. Og det er ikke kun kadencen, som din nye træner kan analysere. Faktisk foretager de tre pods hele 8.000 målinger i sekundet, som kan bruges til at kreere en træning, som passer perfekt til dig og din løbestil. Derudover får du en masse peptalks undervejs, hvilket kan booste din motivation. Super smart og funktionelt udstyr, som kan fungere som motivation og træner på dine løbeture. Ja, det behøver ikke være kedeligt at holde sig sund og rask.

Læs også: Apps til træningen 

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *