Er dette fremtidens køleskab?

Vi ved ikke hvordan køkkenerne i vores fremtid vil fungere, men Panasonics vision omfatter et bevægeligt køleskab! Et køleskab der reagerer på stemmekommandoer, og kommer til dig præcis som vi kender det fra vores bedste ven hunden. Virksomheden har fremvist et koncept-køleskab frem, som, hvis vi er heldige, kan gøre dette i den nærmeste fremtid.

Ifølge Panasonics vil køleskabet være mere, end blot et køleskab på hjul. Der vil først og fremmeste være tale om stemmekontrol, således du kan kalde på køleskabet fra hvor du skulle være i hjemmet. Herudover vil der være indbygget LIDAR- og dybdesensor vil enheden, hvilket teoretisk kan scanne dit hjem og være i stand til at navigere rundt i sig selv. Ideen er ifølge firmaet, at enheden altid vil lytte til din kommando, f.eks. “Køleskab, kom her.” Så ville det komme ud af sit hul i din køkkenvæg og køre hen til dig – vel og mærke uden at ramme møbler, børn eller kæledyr.

Vi tager således et skridt fra de mere klassiske amerikaner køleskabe, og alle de andre køleskab, som altid har stået det samme sted i boligen. Panasonic har til hensigt at bruge dette til de ældre og personer med mobilitetsproblemer, og herved spare dem fra unødvendige ture til køkkenet. Vi er dog sikre på, at der er langt flere anvendelsesmuligheder for dette køleskab.

Tænk eksempelvis på situationen, hvor man har gæster i spisestuen, og der ikke er mere kold sodavand på bordet? Eller situationen hvor man har rykket middagen ud på terrassen for, at nyde det gode vejr.

Læs også hvad vi skrev omkring fremtidens køleskab tilbage i 2014, hvor vi forudså andre muligheder i fremtidens køleskabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *