Guide: Gadgets til studiestart

Til studiestart er der mange gadgets man bør anskaffe sig, så man er klar til at tage skolen med storm. Mange gadgets kan være med til at gøre skolen lidt nemmere, og gøre hele skoletiden lidt mere overskuelig. Men hvad er det overhoved man skal anskaffe sig? Læs mere her, for at finde ud af hvilke gadgets, der kan være essentielle til studiestart.

Computeren

Hvis man nu sidder inde med en gammel, halv-ødelagt computer, er det måske en god ide at investere i en ny, så man er klar til studiestart. Og hvis man slet ikke ejer en, skal der måske også overvejes, om der skal købes en computer. En computer er nemlig en meget vigtig gadget, som kan bruges til næsten alt på ens studie, uanset hvilket studie man går på.

På en computer, kan man nemlig skrive sine noter online, så man kan organisere det som man vil. Og ved at skrive det online, er man sikker på at der ikke sker sine noter noget, hvis nu computeren går i stykker, bliver væk eller hvis noterne nu bliver slettet. Det samme gælder hvis nu man skriver sine noter i hånden; her er der nemlig en risiko for at noterne bliver væk, som der ikke er, når man skriver sine noter online.

Mange af ens fag, og den undervisning man får, kan på en eller anden måde have en interaktion med computeren. Hvis man nu fx studerer matematik, kan man lave sine udregninger på diverse computerapps, for at få eksakte udregninger. Eller hvis man i dansk skal skrive en stil, er det også meget essentiel at have en computer til rådighed.

Ved at have en computer, bliver ens ting også samlet, så man ikke står med mange papirer, man ikke kan få i orden. Derfor kan det virke mere overskueligt, for eleven der også har andre ting at se til, end papir i uorden, at have en computer der fixer det for en.

Så hvis man har ressourcerne til det, bør man overveje at investere i en computer. Det er et køb man ikke vil fortryde, og hvis det nu knager med økonomien, er der mange forskellige slags computere man kan købe, i mange forskellige prisklasser.

Hvis man nu har en computer, er det en god ide at gemme siderne som man bruger, på sine studier, så det er nemt at finde dem frem igen. Ved at klikke her, kan man fx finde en side om marketing, som kan være essentiel at bruge for nogle studerende, som eksempelvis kunne være en side som man gemmer, på sin computer.

Høretelefoner

En anden vigtig gadget, kan for nogle mennesker, være høretelefoner. Hvis man nu sidder og arbejder offentligt, kan det være smart at hive nogle høretelefoner op, hvis man har svært ved at koncentrere sig. På denne måde, kan man holde mere fokus på den opgave man er i gang med, i stedet for at blive forstyrret af andre mennesker omkring en. Og det samme gælder også omvendt. For hvis man nu skal se en dokumentarfilm eller en video, offentligt, er det meget smart at kunne bruge høretelefoner til det, så man ikke forstyrrer de andre studerende omkring en.

Apps generelt

Når man starter på sit studie, er det en god ide, at undersøge hvordan man mest muligt kan få hjælp udefra, til sine opgaver. Her kan man installere apps som er relevante, for at få den hjælp til sine studier, som man har brug for. Nogle apps koster dog penge, men kan i sidste ende være meget gode at have alligevel. Der er også flere forskellige måder at betale på. Nogle unge bruger fx bitcoins, som kan gøre det nemmere og hurtigere for dem. Køb bitcoins her, hvis nu der skulle være interesse for det.

Lommeregner

Til visse studier er det også væsentlig ejendel, at have en lommeregner til rådighed. Det kommer selvfølgelig an på hvad for et studie det er, og hvordan man arbejder. Hvis man nu arbejder på computeren, er der allerede flere forskellige slags indbyggede lommeregner som man kan benytte i stedet. På computeren er der også online lommeregnere og apps, som man også kan anvende. Men hvis nu det skal være i hånden, er det en god ide at skaffe sig en lommeregner, så man altid har den på sig, når man skal bruge den.

Apparat til at tage billeder

Igen er dette punkt også forskelligt fra studie til studie, men ofte er det faktisk klogt at have et apparat med til sin undervisning, som man kan tage billeder på. Hvis der fx er nogle figurer som man vil have billeder af, eller hvis man lige hurtig har brug for at gemme noget, men ikke har mulighed for at nå at skrive det ned, er det en god ide lige hurtigt at tage et billede af det i stedet. På denne her måde, er man sikret at have alt det man har brug for, når man har brug for det.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?